Inici Destacats Vilanova 365 vol aclariments sobre el funcionament de la zona de picnic

Vilanova 365 vol aclariments sobre el funcionament de la zona de picnic

COMPARTIR

El grup municipal de Vilanova 365 presentarà una instància a l’Ajuntament de Vilanova del Camí davant de les queixes de diferents ciutadans sobre els impediments que han patit per accedir a alguna de les taules de la zona de picnic del Parc Fluvial. Segons la normativa estrenada aquest 2018, el bar responsable de les barbacoes ha de garantir que 6 de les 26 taules quedin a lliure disposició per als no-usuaris del servei de barbacoes.

Segons el grup liderat per Vanesa González, aquest fet ja ha produït situacions en les quals diversos ciutadans de Vilanova han estat obligats a abandonar alguna de les taules amb l’argument de “pertànyer al bar i als clients de les barbacoes”, tot i haver-hi un nombre suficient de taules de lliure accés disponibles. En algun cas, hi ha particulars que han presentat una instància a l’Ajuntament.

La líder de l’oposició, Vanesa González, considera que “davant de les queixes que hem rebut per part de diferents ciutadans, demanarem informació i explicacions per saber què està passant”. González també ha animat a les persones que hagin patit la mateixa situació a demanar explicacions al govern municipal.

COMPARTIR

1 COMENTARI

 1. Em penso que fent servir el sentit comú i no el sentit polític, això té una solució exprés. Se senyalen 6 taules com a lliures, pintant-les d’un color diferent o senyalant-les com a tals i problema solucionat.

  A partir d’aquí el que es posi a les taules del servei de bar ja sap que pot ser desallotjat sense haver de donar-li explicacions.

  La veritat és que no sé on és el problema i de fet si falten taules lliures perquè hi ha molta gent que no fa ús del servei de bar, doncs posar més taules lliures, per això no es necessita fer un estudi o tenir un màster.

  Si el problema és la gent incívica, doncs a aquests se’ls fa fora i si és problema del bar, amb les taules senyalitzades, s’acaba el problema.

  Deixant les coses clares s’eviten els problemes.

  Que tingueu un bon dia.

FER UN COMENTARI

*