Inici Destacats Vilanova 365 proposa ajudes per pagar l’IBI i una reducció de sous...

Vilanova 365 proposa ajudes per pagar l’IBI i una reducció de sous a càrrecs polítics

COMPARTIR

Vilanova 365 va proposar al govern de Vilanova del Camí la modificació de partides pressupostàries per poder elaborar un pla de reconstrucció social i econòmica que benefici als ciutadans del municipi. Aquest pla inclouria una reducció dels sous dels regidors i regidores al 50% durant 6 mesos. “Coincidim amb altres partits en aquesta mesura, i volem transformar-la en una proposta comuna”, afirma Vanesa González.

El pla pivota sobre 3 eixos bàsics. El primer és el la reconstrucció econòmica del municipi. Aquest eix consisteix en crear un Fons d’Emergència Econòmica per ajudar als autònoms més afectats per les mesures de confinament, així com el comerç local no essencial i les PIMES del municipi, prioritzant sempre el manteniment dels llocs de treball dels veïns i veïnes del municipi.

El segon eix es basa en la solidaritat per fer front a la crisi social. Es proposa destinar més recursos a l’ajuda de col·lectius vulnerables, per tal que ningú es quedi enrere en la sortida de la crisi, així com garantir l’assistència a aquestes persones. És aquí on es proposa una línia d’ajudes per pagar l’IBI, sumada a una rebaixa de les taxes de guals i els impostos de residus i circulació, per alleugerir la càrrega econòmica sobre les famílies.

El tercer eix planteja una sèrie d’acords de futur per Vilanova i la Conca d’Òdena. El partit municipalista proposa que el proper pressupost es pensi en clau de recuperació econòmica i social. També planteja establir una sèrie de reivindicacions del territori sobre infraestructures i mesures de cara a la millora de la vida i l’economia a la ciutat. La proposta també reclama poder destinar els diners del superàvit a ampliar les diferents partides pressupostàries destinades a la recuperació del municipi.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*