Inici Destacats Vilanova 365 assenyala que ‘la subrogació de les treballadores de la neteja...

Vilanova 365 assenyala que ‘la subrogació de les treballadores de la neteja només depenia de la voluntat del govern’

COMPARTIR

El grup municipal de Vilanova 365 valora l’acord entre el sindicat CGT i l’empresa UTE Vilanova com la demostració que la subrogació de les persones que realitzaven el servei de neteja sí era possible, a més de una altra mostra de l’incompliment de les promeses per part de l’equip de govern.

“D’una banda, el regidor d’Hisenda, el socialista Kilian Tomàs, va prometre en un ple que les treballadores de la neteja no perdrien el seu lloc de feina, cosa que no es va garantir, d’altra banda els va assegurar que veurien millorades les seves condicions de treball, cosa que tampoc va succeir.”, afirma Vanesa González.

La líder de l’oposició assegura que “no totes les 27 dones van superar les oposicions, i fins i tot una d’elles va ser acomiadada un mes després sota criteris molt sospitosos, i després, totes aquelles que van passar-les no van veure reconeguts els seus drets, com l’antiguitat i la jornada”.

L’acord inclou la obligació de l’ajuntament de reconèixer els drets laborals de les persones del servei de neteja que van superar les oposicions, un fet que per a Vilanova 365 demostra que “el procés de subrogació només depenia de la voluntat política del govern de Noemí Trucharte”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*