Inici Política Vilanova 365 aposta per crear el Parc de la Guixera i per...

Vilanova 365 aposta per crear el Parc de la Guixera i per l’arranjament de carrers i places del municipi

COMPARTIR

Transformar el descampat entre la via del tren i el CAP en una gran zona verda entre els dos grans nuclis de població del municipi. El projecte va acompanyat d’un estudi per remodelar el tram de la C-244 – la Carretera de La Pobla – que separa els Barris de La Pau i Bonavista de la resta del municipi.

“Aquest projecte crearia una segona gran zona verda al centre de la ciutat, complementant la oferta juntament amb el Parc Fluvial”, explica González, que destaca també “la voluntat de millorar la connexió entre dues parts de Vilanova que, entre la via del tren i la carretera han viscut més separades de l’habitual”.

La candidata de V365 explica que “amb la ubicació de la Festa Major Jove en aquest indret hem descobert aquest espai com a lloc ideal per desenvolupar grans activitats lúdiques”. “L’urbanisme ha de servir per canviar la vida de la gent en positiu, des de les petites coses als projectes estratègics de futur”, afirma González.

D’altra banda, la candidata de V365 explica que “algunes places històriques del municipi han de recuperar el seu ús, és per això que planificarem remodelacions i adaptacions a 4 anys vista”. A més, González defensa “la necessitat de planificar l’ampliació progressiva de voreres a les zones més antigues del municipi, el primer asfaltat d’alguns carrers i la supressió de barreres arquitectòniques de forma definitiva”.

FER UN COMENTARI

*