Inici Destacats Vilanova 365 acusa l’alcaldessa Noemí Trucharte d”egocèntrica’

Vilanova 365 acusa l’alcaldessa Noemí Trucharte d”egocèntrica’

COMPARTIR

El grup municipal Vilanova 365, liderat per l’exalcaldessa Vanesa González, reivindica que “un cop realitzada la moció de censura, la sensació que no hi havia res més al darrere sembla que es transforma en realitat” després de la inauguració de la reformada piscina municipal, on es van evidenciar les diferències en el sí del govern liderat per Noemí Trucharte.

Per a Vilanova 365, durant la inauguració de la piscina “es va posar de manifest la feblesa de l’actual equip de govern i la incapacitat de la Sra. Noemí Trucharte de liderar i donar estabilitat a la gestió municipal”.

El dur discurs del regidor d’urbanisme, Juan Manuel Cividanes que, advertint i criticant a Noemí Trucharte davant els assistents i la Diputada d’esports Maite Fandos, la va acusar d’intromissió, afany de penjar-se medalles i falta de respecte cap als acords que van motivar moció de censura ara fa més d’1 any va suposar una sorpresa per a moltes persones assistents. No va quedar tot en aquesta crítica, ja que Cividanes també va etzibar un toc d’alerta cap a Noemí Trucharte, “afirmant que tots els acords presents i futurs de la governabilitat del municipi estan en perill”, assenyala el grup liderat per Vanesa González.

Vilanova 365 també ha aprofitat un comunicat per reivindicar que el govern que formava amb ERC i CiU, va aconseguir finançament per l’obra. Així, l’elaboració del projecte, valorat en aproximadament 30.000€, va córrer a càrrec de la Diputació i el finançament de quasi el 50% de l’execució de l’obra, valorat en uns 700.000€, també. Per tant, “fruit d’aquest treball de l’anterior equip de govern, encapçalat per aleshores alcaldessa Vanesa Gonzalez, va obrir la porta a poder tenir l’esperada remodelació de la piscina municipal”. El partit que lidera l’oposició assegura que es mantindran atents a l’equipament, “en les quals ja han sorgit alguns problemes”.

“Ànsia de protagonisme” de Noemí Trucharte

Un altre punt de polèmica ha estat la placa amb la que es va donar per inaugurada la reforma de la piscina, un factor que Vilanova 365 considera fruit de “l’actitud egocèntrica de Noemí Trucharte”.

El grup de Vanesa González retreu que la placa porti el nom de Trucharte, perquè “si bé és habitual que això passi en moltes inauguracions, sembla exagerat és en el cas d’una remodelació. Precisament, Vilanova 365 també lamenta que la placa digui que s’inauguren les piscines just a sota de la placa que deia que s’inauguraven quan realment van obrir al públic, l’any 1982. El fet que en aquesta placa original no constés cap nom demostra que es tracta d'”una qüestió purament d’ànsia de protagonisme”, segons Vilanova 365, que afegeix que “estem segurs que ni tan sols els socis de govern de Noemí Trucharte comparteixen aquesta decisió que els deixa en un segon pla i a la ombra del seu egocentrisme”. González reclama a l’alcaldessa que “reflexioni i faci retirar la polèmica placa amb el seu nom de la piscina”.

Per a Vilanova 365, “aquest és un exemple més de la preocupant situació política a Vilanova del Camí que reflexa la incertesa i la inestabilitat del govern format per PSC, IPV, VA i DECIDE”.

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

*