Inici Motor Viladoms no disputa la tercera etapa de l’Oilibya Ral·li pel procés viral...

Viladoms no disputa la tercera etapa de l’Oilibya Ral·li pel procés viral que pateix

COMPARTIR

En finalitzar la segona etapa de dimarts, Jordi Viladoms presentava febre alta i dolor estomacal, i afirmava que s’havia trobat malament durant tota la jornada. Immediatament el metge de l’organització el va posar sota tractament i dieta per intentar baixar la febre i millorar el seu estat. Però després del pas de les hores la situació no va millorar; Viladoms i l’equip Red Bull KTM van prendre la decisió de no sortir aquest matí. A més, els companys d’equip de Viladoms, Meo i Price, presentaven els mateixos símptomes i es veien obligats també a quedar-se a l’hotel, descansant i sota medicació.

 

Aquest dijous el Oilibya Ral·li pren rumb a la zona d’Agadir. Viladoms i el seu equip es troben a l’espera de veure com evoluciona el seu estat per decidir si és possible disputar les dues últimes etapes.
 

El pilot igualadí relata que “ahir la febre era molt alta i ja vam veure que seria complicat poder sortir avui, però deixem una petita porta oberta per si podíem arrencar; fins als companys d’equip van pintar la meva llibre de ruta mentre jo estava intentant millorar i recuperar forces, però ha estat impossible. Vaig passar tota la tarda i la nit amb febre, i quan m’he llevat aquest matí he vist que no estava bé, i juntament amb l’equip hem pres la decisió de no disputar la tercera etapa “.

 

Viladoms es mostra confiat perquè “aquesta tarda sembla que la febre ha baixat, el més important ara és descansar i intentar recuperar energies per demà. Si em trobo bé, intentaré completar els dos dies de carrera que queden”. “He de donar les gràcies a tot l’equip per l’atenció i també a l’organització per deixar-nos seguir en el ral·li. No podem oblidar que encara que el resultat ja no és important, podem aprofitar aquests dos dies que ens queden com a preparació per al Dakar , esperem que tot millori i pugui ser així “.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*