Inici Motor Viladoms acaba onzè la segona etapa del Dakar

Viladoms acaba onzè la segona etapa del Dakar

COMPARTIR

[Img #12282]

Viladoms ha finalitzat la segona etapa del Dakar en 11a posició amb un temps de 3h51m31s i escala posicions a la classificació general i se situa en 11è lloc . «Cada dia em trobo millor i em sento més còmode pel que fa al pilotatge , però sent crítics encara tenim marge de millora . Avui també hem passat per dos trams molt diferenciats . El primer tram de l’especial ha estat molt ràpid , amb pistes molt rectes i poca navegació , i en canvi en els últims quilòmetres ens hem trobat amb una zona de dunes i pistes ondulades de sorra però també amb poca navegació » .
Viladoms afronta l’etapa d’aquest dimarts amb prudència i comenta que » l’alçada juga un paper fonamental tant en l’aspecte físic com en el mecànic , dos cal cuidar amb especial atenció en etapes d’aquestes característiques . L’organització ha comentat que hi haurà modificacions en el recorregut i que retallaran part de l’especial perquè les pluges han deixat algunes zones molt malmeses , haurem de veure com queda finalment l’especial i adaptar-nos als canvis » .
Els pilots s’endinsaran a les muntanyes i ascendiran fins als 4.300 metres sabent que aquesta tercera jornada , entre San Rafael i San Juan de 665 quilòmetres , és la primera part de l’etapa marató . Un cop al bivac hauran de solucionar els possibles problemes mecànics sense assistència per partir l’endemà i recórrer els 563 quilòmetres de la quarta etapa del Dakar .
COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*