Inici Bàsquet Victòries i derrotes a parts iguals pel Bàsquet Vilanova

Victòries i derrotes a parts iguals pel Bàsquet Vilanova

[Img #5375]La jornada va començar amb una nova exibició de l’equip aleví mixte que va encadenar la sisena victòria consecutiva, devant el MARQUÉS DE LA POBLA per 25 a 13. Un altra gran partit dels nois i noies de l’equip, amb només sis jugador@s degut a les baixes i que els apropa encara més als primers llocs de la classificació. Partit molt lluitat amb una gran defensa dels vilanovins.

Van jugar Anabel Tena (2), Lucía Moreno, Victor Larrache (13), Arnau Cano (6), Carlos García i Santiago Torres (4).

[Img #5376]L’equip júnior va perdre devant el LAN CARDONA per 45 a 62. Van jugar un molt bon partit guanyant el primer i el tercer quart. Continua la millora en el joc de l’equip i prova d’això es que als sis partits disputats de la segona volta el resultat en tots ells es millor que el que es va produir a la primera. Van jugar Sergi Gálvez, Albert Moreno (7), Camilo Rodríguez (6), Carlos Latorre (1), Alex Nebrera (17), Sergi Brugués (7), Samuel Caballero (5), Javier Sànchez (2) Leo Rodríguez i Aleix García.

Diumenge l’equip sènior masculí va perdre davant el C.B. ROQUETES per 51 a 90. Bona primera part amb molta fluidesa en atac i que va acabar amb el marcador obert 37-44. A la segona però l’equip es va ensorrar i només van ser capaços de fer 14 punts. L’equip rival ho va aprofitar i va aconseguir còmodes avantagtes fins al final.

Van jugar Ricard Pons (21), Fernando Leno, Víctor Ajenjo, Oscar Borrega (3), David Jurado, Gerard Pons (11), Manu Contreras (4), Carlos López (8), Stalin Rodríguez (3), Albert Vilalta i Adrià Díaz (1).

La jornada es va tancar amb la victòria de l’equip sènior femeni davant el C.B. ROQUETES per 50 a 38, en un partit molt dur. El primer quart va caure del costat visitant 8-13 i a partir d’aquí les jugadores locals van guanyar els tres següents, però no va ser fins a l’últim que van poder obrir una escletxa definitiva al marcador.

Van jugar Clàudia Oller (5), Emma Sellarés (6), Cèlia Conill (24), Laia Noguera (4), Soraya Hurtado, Alexandra Vives, Rosa Queraltó, Montse Bertràn (5) i Alba Bautista (6).