Inici Poliesportiu Victòries i bons partits per als equips del Club Handbol Igualada

Victòries i bons partits per als equips del Club Handbol Igualada

TERCERA CATALANA PREFERENT SÈNIOR MASCULINA.1ª Fase. Grup A. Jornada 12

Victòria per mantenir intactes les opcions d’ascens

CH Canovelles 35 – Club Handbol Igualada 38

Victòria de vital importància la que va aconseguir l’equip sènior del Club Handbol Igualada davant d’un rival directe per l’ascens a Segona Catalana, l’Handbol Canovelles.

L’equip de la ciutat continua dins les places de promoció, i amb aquests dos punt es situa només a 2 de les places d’ascens directe, recordem que pugen directament els tres primers classificats.

El desplaçament a Canovelles va ser molt reeixit. L’equip igualadí va fer un partit molt seriós. Si bé van començar amb desavantatge en el marcador durant els primers minuts de joc, poc a poc van anar millorant l’efectivitat en atac, que els va permetre retallar les diferències i arribar a l’empat a 12 en el minut 20. Empat a gols que es va mantenir fins el descans (18 a 18).

El segon temps els de l’Anoia van millorar molt, dominant completament als del Vallès, que davant de la impotència de contrarestar el seu joc van anar perdent els nervis i practicaren un joc força dur. Els igualadins van estar molt bé en atac, trenant jugades ràpides i resolent amb efectivitat. Es va arribar al final del partit amb molta tensió a la pista, i per part del públic assistent, però que no va influir en el bon fer dels de Jordi Riba, que van guanyar brillantment per 35 a 38.

Per l’equip igualadí van jugar: Toni Martínez (porter), Sergi Velasco (1), David Cubí (6), José Luis Álvarez (6), Adrian Suero (10), Esteban Lezama (8), Martí Ruiz (6), Eduard Jounou (1) i Rubén Álvarez (1).

Col•laboren: Gràfiques Cubí i Asfalt

SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULINA(1ª Fase)Grup B. Jornada 8

Un partit “rodó”

Club Handbol Igualada 35  – Handbol La Llagosta 25

Partit que es jugava a la pista del Igualada contra un equip que encara no havia perdut cap partit, i classificat segon, amb un partit menys que la resta.

El partit va estar molt ben jugat pels igualadins, i sempre per davant, sortint el què es diu un partit “rodó”, amb el consegüent treball i eficiència feta per l’ equip. Al descans el resultat era de 20 a 12, acabant el partit amb un resultat final de 35 a 25.

Van jugar a les ordres del Pol Cantero a la porteria Aleix Royo(lesionat, només 1 minut) i Marc Tarrida(18p). Com a jugadors de camp Miquel Albareda(2), David Holgado(2), Dani Jové(10), Iban Sanmiguel, Raül Ubia(3), Dani Fons(2), Sergi Garcia(5+3p), Adrian Cano, Jordi Grado(1), Jordi Vilarrubias(4+1p) i David Díaz. Lesionat Oscar Solé.

Col•laboren: Gumà Assegurances i Ferreteria Jorba Solà

LLIGA CATALANA CADET FEMENINA. 1ªFase. Grup ÚNIC. Jornada 10

Bon partit de l’equip cadet

BM La Roca 37 – Club Handbol Igualada 24

Aquest cap de setmana les noies del Cadet del Club Handbol Igualada han disputat un molt bon partit davant La Roca.

Els aficionats de l’handbol igualadí, que van assistir a l’Antic Pavelló de la Roca per presenciar el Matx, han pogut veure un partit jugat amb molta força concentració i serietat  davant d’un rival superior tant tècnica com físicament com és l’equip de La Roca.

Durant la  primera  part, les jugadores del Club Handbol Igualada i concretament els primers 18 minuts, van fer un  joc immillorable, tant en atac com en defensa, tant bo va ser, que en aquests primers minuts el resultat era d’empat, però ja durant els darrers 10 minuts es va imposar la lògica i les jugadores de la Roca van fer el seu millor handbol posant-se ja de forma clara per davant en el marcador, el resultat final del primer període 17 a 11.

A la segona part les nostres jugadores  van continuar amb la mateixa  actitud: intensitat defensiva i igualment immillorable joc en l’aspecte ofensiu, sense que les jugadores vallesanes poguessin marxar amb  un gran avantatge.

Ja als darrers minuts les nostres jugadores no van poder aguantar el ritme sobretot en el aspecte físic i la millor qualitat tècnica i física de les jugadores rivals va fer que  marxessin en el marcador per un resultat molt més clar, al final triomf de l’equip de la Roca per 37 a 24.

És evident que l’actitud mostrada en tot el partit per les nostres jugadores va deixar molt contenta a l’afició igualadina. Si es juga així cada partit ben segur que al final de la lliga el nostre equip estarà en un immillorable joc a la classificació.

Entrenador: Marti Garcia, Jugadores: Julia Estany, Anna Vazquez, Marina Just,  Marcela Esquerro,  Paula Domingo, Ariadna Sanz, Marina Agut , Andrea Torregrosa, Nuria Martin, Maria Barrantes.

Col•laboren: Torregrosa Advocats i Forvi

SEGONA CATALANA CADET MASCULINA.1ª FASE. Grup B .Jornada 8

Plàcida victòria igualadina

Club Handbol Igualada 35 – H. Claret 21

Vuitena jornada de la 2a catalana cadet masculina de handbol disputada dissabte passat a Les comes, davant el penúltim classificat d’aquesta categoria, el CH Claret.

Encara que a la banqueta igualadina sols hi seia un recanvi, de seguida el joc desplegat a la pista ens mostrava una clara superioritat dels nois de l’Igualada com equip, els claretians durant la primera part no van poder frenar els atacs locals ni trencar la nostra defensa marxant al descans amb un clar 18 a 11 pels de casa.

A la represa la iniciativa la van portar els barcelonins recuperant en alguns moments fins a 3 gols. Cap el minut 15 però, l’Igualada va tornar a la seva eficàcia anotadora, les aturades a la porteria i una bona defensa que desfeia el joc del CH Claret, permetent-nos marxar al marcador amb els 14 gols de diferència que deixàvem amb l’últim xiulet de l’àrbitre.

Van jugar com a jugadors de camp Cesc Carrer, Carles Serra, David Díaz, Eric Gil, Jordi Balsells, Àlex Campos y Xavi Ballesteros. A la  porteria Sergi Ballesteros a les ordres de Maure Vidal. Lesionats: Pere Sendra, Jordi Calvet i Gerard Royo.

Col•laboren: Campos Motorsport i Gumà Assegurances

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA.1ª Fase. Grup A  Jornada 8

Una nova victòria fora de casa

H. Sant Cugat C 8 – Club Handbol Igualada 30

Dissabte a la tarda, l’equip infantil masculí del club, es va desplaçar al Pavelló de Valldoreix de Sant Cugat per jugar un nou partit de lliga.

Els jugadors igualadins van tenir dues parts exactament igual que el partit. A la primera meitat el joc gris i poc efectiu va ser el dominant. Tot i ser superiors tant física com tècnicament els jugadors igualadins es van deixar contagiar pel joc ensopit de l’Handbol Sant Cugat. Els minuts anaven passant i no s’aconseguien marcar gols però és que el contrari tampoc en marcava. Hi havia moments d’aquesta primera meitat en que els jugadors semblaven apàtics i amb poques ganes de jugar. Al final d’aquesta primera meitat el resultat era de 4 a 10 favorable als igualadins.

El descans va servir per estimular als jugadors i fer-los entendre que el que havien de fer era el seu joc i gaudir a la pista. I, a fe de Déu, que així va ser.
Ja des del començament de la segona part, es va veure que els igualadins portaven posada una altra marxa i es dedicaven a jugar a l’handbol. Les jugades eren ràpides i vistoses i acabaven amb gols relativament fàcils. Ràpidament van anar obrint forat al marcador i mostrant, ara sí, la seva superioritat. A la meitat de la segona part el resultat ja era favorable als igualadins per 7 a 21.

Cap al final del partit va haver-hi un moment crític quan l’equip es va quedar amb 4 jugadors de camp donada la fortalesa de la seva defensa, però fins i tot amb aquesta situació, l’equip va saber seguir treballant i lluitant i treure aquest contratemps endavant.

El resultat al final del partit 8 a 30 favorable als igualadins, demostra la gran superioritat d’aquest equip a la pista.
Tant sols resta felicitar a tots el jugadors de l’equip per la gran lliga que estant jugant i que, passades les vacances de Nadal tornin, com a mínim, amb la mateixa força per seguir fent-nos gaudir de l’handbol..

Pel Club Handbol Igualada, dirigits pel Roger Calçada, van jugar, com a jugadors de camp: Max Segura, Josep Marcé, Bryan Mezquita, Manel Muñoz, Joel Caño, Pol Riba, Toni Barrantes, Dani Navarro, Nico Orozco i Pep Bové, com a porters: Adrià Senar i Martí Méndez.

Col•labora: Pista Cero

PRIMERA CATALANA INFANTIL FEMENINA.1ªFASE.GRUP A. Jornada 10

Comença la segona volta

CH Amposta 17 – Club Handbol Igualada 26

[Img #3068]En el primer partit de la segona volta, les jugadores de l’Igualada s’enfrontaren , dissabte dia 15, amb les noies de l’Amposta, segones del nostre grup.

Aquest partit, des del començament , no va tenir res a veure amb el de la 1a volta, on la diferència de gols va ser més notable.

Durant el primer quart d’hora el resultat del marcador era molt igualat, però les nostres jugadores, lluitadores com sempre,  van acabar la primera part amb un resultat de 9 a 13.

En la segona part les noies van anar sempre per davant, finalitzant el partit amb un resultat de 17 a 26.

Va ser un partit bastant dur i, alhora emocionant fins al feliç final.

Dirigides per Laura Baraldés, van jugar: Laia Bertran, Carla Bisbal, Marta Hernández, Emma Jové, Aida López. Maria Mayol, Cristina Muñoz, Olga Núñez, Núria Rizo (portera), Èlia Roca, Júlia Subirana i  Èlia Torreblanca.

Col•labora: Torreblanca