Inici Bàsquet Victòries del sots 25 i de l’infantil femení del Vilanova Bàsquet Endavant

Victòries del sots 25 i de l’infantil femení del Vilanova Bàsquet Endavant

[Img #20537]Reeixida jornada de Carnestoltes per al Vilanova Bàsquet Endavant.

[Img #20538]Les noies de l’infantil femení van guanyar el seu segon partit consecutiu, aquesta vegada a la pista del Carme per 11 a 35. Bon partit de les vilanovines que van començar fredes al primer quart (2-5). A mesura que avançava el partit, però, van anar millorant les seves prestacions gràcies a una bona defensa i a la velocitat en el contraatac. El Vilanova ocupa ara la part mitjana de la classificació en la que haurà de consolidar-se les properes jornades.

Parcials:2-5, 3-8, 2-12 i 4-10

Van jugar: Lucía Moreno, Irene Leno (8), Judith Robles, Anna Palacios(8), María Figueredo (2), Maria Palacios(4), Marina Navarro(3), Carla Bocache(2) i Diana Martín (8). Entrenador Óscar Borrega.

No va tenir sort, en canvi, l’equip infantil masculí que en la seva visita a el Prat va patir una contundent derrota davant el Pratenc (57-16). La feble defensa va condemnar els vilanovins que només van aguantar el primer quart (14-8). Els nois no es van sentir mai còmodes davant d’un rival molt superior físicament i que els pressionava constantment. D’un 6 a 6 inicial es va passar a un 28 a 10 amb que es va arribar al descans. El partit s’havia trencat i tot i l’esforç dels vilanovins per maquillar el resultat els forats en defensa van deixar la diferencia final en 40 punts.

Parcials: 14-8, 14-2, 12-2 i 17-4

Van jugar: Carlos García(2), Pau Serrano (2), Marcos García (1), Adrià Sala(4), Víctor Larrache (1), Arnau Cano, Carlos Lorenzo (6) i Christian Martínez. Entrenador Héctor Castillo

La jornada la va tancar l’equip sots 25, que en la seva línea ascendent va cuallar el millor partit de la temporada i es va imposar al C. B. La Palma B per 50 a 45. Magnífic l’esforç defensiu del Vilanova en un partit vibrant i ple d’intensitat on cap equip va disposar de més de sis punts d’avantatge . Des del salt inicial es va veure que la diferència que es reflectia a la classificació no era tal a la pista. Els vilanovins van saber sobreposar-se a les baixes (només comptaven amb vuit jugadors) amb un joc molt compensat.:encert en el tir exterior (4 triples), bona feina sota la cistella (36 rebots) i sobretot treball defensiu (9 recuperacions de pilota).Aquesta merescudíssima victòria confirma la progressió d’un equip que encara ha de donar més alegries als seus incombustibles aficionats.

.Parcials: 18-15, 9-11, 10-11 i 13-8

Van jugar: Fernando Leno (3) , Óscar Borrega (9) Albert Moreno (12), Héctor Castillo (5), David Longaron  ,Óscar Gómez , Stalin Rodríguez (15), Adrià Lloret (6) i. Entrenador Pep Ferrer