Inici Poliesportiu Victòries del Club Fisic-Culturisme Igualada al seu segon Open

Victòries del Club Fisic-Culturisme Igualada al seu segon Open

COMPARTIR

L’auditori del Museu de la Pell d’Igualada va acollir el passat dissabte 26 de maig el segon Open Igualada de Fisic-Culturisme, (Federació Catalana de Culturisme Natural) amb èxit de públic i molts bons resultats del integrants del Club Fisic-Culturisme Igualada.

A la categoria Master 2 el guanyador va ser Javier Cortes del Club Musculmania.

A la categoria Master 1 ple del Club Fisic-Culturisme Igualada primer Pedro Molina segon lloc per Joan Carles Sanchez i el tercer per Jordi Silvestre.

A la categoria Principiants el guanyador fou David Perez Tejada del Musculmania.

A la categoria Senior menys de 72.5kg va guanyar Moises Escabias del Club Musculmania, segon lloc per Xavi Español del Club físic-Culturisme Igualada.

A la categoria Senior mes de 72.5kg el guanyador va ser Xavi Fernandez Tarrago del Club Fisic-Culturisme Igualada segon lloc per Javier Moya Castro del Club Esportiu Tallaetxe i tercer lloc per Rafael Linares Sequeda del Musculmania.

A la categoria Mens-Fisic un altre ple del Club Fisic Culturisme Igualada el primer classificat amb una excel·lent posta a punt Carles Cuesta el segon David Gomez Hurtado el tercer Johan Muñoz en quart lloc Sergio Alvarez amb un excel·lent físic per la Categoria Culturisme.

Els organitzadors agraeixen a l’Ajuntament de Igualada la cessió de l’Auditori a Fitmaster Camats la Organització, els obsequis de Nutrytec, Meat Protein, Ligth Cell i el Restaurant Caprici de Igualada.

COMPARTIR

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*