Inici Bàsquet Victòries ajustades i dues derrotes en la jornada de l’Òdena Club Bàsquet

Victòries ajustades i dues derrotes en la jornada de l’Òdena Club Bàsquet

SOTS25 Femení
CB Montpedròs 45 – Òdena CB 49
Parcials: 17-1, 4-10, 10-17, 11-14// 3-7

Un parcial de 17 a 1 en el primer quart va ser el desencadenant del que seria la resta del partit per l’equip de l’Òdena CB.  El desencert del tir exterior davant de la zona constant del local va anular totalment l’anotació de l’OCB, mentre que  el Montpedròs si que el trobava a partir d’un sistema de blocs que constantment finalitzava la base principal d’aquest equip. Vist el primer quart, les jugadores odenenques van començar a reaccionar mica en mica per tal de reconstruir el quart anterior. Es van buscar més penetracions a cistelles buscant el contacte i intentant desmuntar la zona del Montpedròs. Així mateix, el rival va anar acumulant faltes personals que les va fer arribar a bonus ràpidament, fet no aprofitat per l’Òdena. Es va arribar a la mitja part 21 a 11, amb deu punts per retallar en els següents vint minuts.

En el tercer quart els papers van canviar i el domini va passar a les mans de les jugadores de David Rivera. La intensitat, la  insistència en les penetracions i l’encert creixent de tir exterior, així com diversos contraatacs van escurçar les distàncies a 3 punts. L’últim quart era el decisiu, mentre l’equip local se sentia pressionat, el visitant va mostrar una motivació in crescendo. El Montpedròs va trobar la seva anotació ja no tant de tir exterior sinó amb arribades a cistella fàcils, amb defensa, però, va continuar acumulant faltes personals i va arribar al bonus ràpidament. En aquest quart el bonus va ser, en part, més aprofitat per l’Òdena CB que va acabar de retallar distàncies i va arribar a l’empat a 42 al final del quart període.

La pròrroga va començar amb un Montpedròs en bonus i un Òdena CB amb únicament 3 faltes d’equip. La primera cistella va ser pel local, que únicament anotaria un tir lliure més avançant-se 3 punts en el marcador. En aquell moment, l’OCB va reaccionar i va saber buscar les ocasions d’encert, enduent-se una victòria molt ajustada per 45 a 49.

A destacar hi ha les 33 faltes personals comeses pel Montpedròs amb 5 jugadores expulsades, davant les 13 faltes de l’Òdena CB, i també el poc encert des de la línia de tir lliure de les odenenques amb 22 fets de 45 llançats.

Van jugar per l’Òdena CB: Marín, Júlvez 17, Sagarra, Pons 2, Reverte 11,  Raja, Monclús, Farreras 6, Forn 10, Riba 3, Família.

SOTS21 Masculí
C.B. Matadepera 62- Òdena CB 69

[Img #5042]Gran victòria de l’Òdena que va començar el partit molt desconcentrar amb moltes pèrdues de pilota i gran desencert tant en atac com en defensa. Tot i això, la dinàmica va canviar a la segona part, ja que van entrar en el partit gracies a una gran defensa individual i l’encert en atac sobretot en els tirs de tres. En l’últim quart van aguantar l’avantatge que havien aconseguit en el tercer quart i gracies a l’encert en els tirs lliures els jugadors van aconseguir la victòria.

Van jugar per l’Òdena CB: Vivo 2, Paco 0, Aleix 8, Fajas 7, Armand 5, Palomas 18, Vilaginés 12, Fullana 9, Ollé 6 i Maximo 2.

JÚNIOR Masculí
Bàsquet Sant Boi 81 – Òdena CB 82
Parcials: 16-11, 18-26, 26-18 i 20-27

Vibrant partit de bàsquet el que es va viure diumenge passat a Sant Boi. Els locals van dominar el primer quart, ja que el nivell d’activació dels odenencs no era l’idoni i els rivals anotaven fàcilment. Els jugadors verds tenien problemes per atacar les defenses que plantejaven els de Sant Boi i no trobaven opcions per anotar. En el segon període un canvi d’actitud dels jugadors de l’OCB, començant per la defensa, es va acabar traduint amb bàsquets fàcils després de recuperació i amb encert en el tir exterior. Així, el resultat a la mitja part era de 35 a 37. Al tercer quart els jugadors d’Òdena no van sortir concentrats i el bon joc només es deixava veure en escasses jugades. Els jugadors del Sant Boi, en canvi, se sentien molt còmodes a pista i aconseguien una avantatge de 6 punts. A l’inici de l’últim quart, el baix ritme defensiu va col•locar 10 punts per sota als jugadors de Júlvez (65-55). Però els odenencs no van tirar la tovallola i amb una defensa molt intensa van poder frenar l’atac dels locals. Fruit d’això, el ritme de joc i la confiança en atac van ser molt més alts i van aconseguir un parcial favorable de 0 a 10, que va permetre empatar el partit. A partir d’aquí, es va mantenir el ritme de joc i l’Òdena es va acabar imposant al Bàsquet Sant Boi per només un punt de diferència.

Van jugar per l’Òdena CB: Sabidó 2, Ferrer 29, Marimón 20, Cuevas 9, Iglesias 3, Biosca 3 i Augé 16.

CADET Femení
CE Gelida 57 – Òdena CB 44
Parcials:  15-6, 16-8, 11-13, 15-15

Bon partit de les cadet femení tot i patir una derrota. L’encontre va anar de menys a més, al principi l’equip d’ Òdena va deixar escapar moltes ocasions i no acabava d’entrar en el seu joc habitual. A mesura que va avançar el partit les decisions arbitrals, o la passivitat d’aquestes davant un seguit de contactes no xiulats sobre les jugadores odenenques va fer que aquestes sortissin del partit. Malgrat aquest fet van seguir lluitant per escurçar les distàncies. En la defensa va ser vital agafar els rebots, degut a l’alçada de les jugadores de Gelida, i sortir ràpid al contraatac. En atac estàtic, les dimensions de la pista no permetien un joc massa obert, tot i així aquesta va ser la solució per aconseguir la puntuació de l’OCB. A trets generals, els dos primers quarts van condicionar tot el partit, fent difícil una remuntada tot i un bon partit de les d’Òdena. Un partit que va resultar ser polèmic pels comentari despectius de l’afició de Gelida a les joves jugadores de l’Òdena CB.

Van jugar per l’ Òdena CB: Parreño 8, Rodríguez 16, Rius 5, Torras  2, Contreras 3, Iglesias, Moreno , Llorens 10, Cabello.

Òdena CB 41 – CB Prats de Lluçanès 54
Parcial: 10-12, 8-22, 9-8, 14-12

Contràriament al dia anterior aquest va ser un mal partit del cadet femení. El primer quart va ser molt igualat, les jugadores odenenques no van sortir al 100% i malgrat tenir superioritat no van saber aprofitar-la. El segon quart va ser clau en la derrota, les jugadores tampoc van saber despertar i afrontar les baixades ràpides al contraatac de les jugadores del Prats de Lluçanès, dirigides per una base de difícil aturada.  Amb un parcial de 8 a 22 el contrari va augmenta la seva motivació ja que la remuntada de l’Òdena era molt complicada. Tot i així, i a base de penetracions i intentant desmuntar la defensa zonal del contrari, establera durant tot el partit, les jugadores locals van poder guanyar el tercer i quart període. La diferència de puntuació però no va poder ser remuntada i el partit va finalitzar amb un resultat de 41 a 54. La zona hermètica del Prats de Lluçanès, la desmotivació local i l’acumulació de faltes personals van ser el desencadenant de la derrota.

Van jugar per l’Òdena CB: Camañes 4, Parreño 15, Rodríguez 13, Rius 5, Torras, Contreras, Iglesias, Moreno, Llorens 4, Cabello.