Inici Futbol Victòria, tres punts i poca cosa més per al Futbol Sala Montbui

Victòria, tres punts i poca cosa més per al Futbol Sala Montbui

La primera meitat va començar amb els dos equips sense gaire joc sobre la pista, els locals intentaven arribar a la porteria de Rubén a través de pilotes a l’esquena de la defensa però sense crear gaire perill, mentre que els montbuiencs, que no es van trobar a gust sobre el parquet durant els minuts inicials, perdien masses pilotes. Va ser en una pèrdua de pilota visitant que aprofitarien els jugadors del St. Vicenç, un jugador fa una passada enrere per un company y Amadeu en pròpia porteria s’introduïa la pilota al fons de la xarxa i avançava 1-0 als del  Llobregat. A partir d’aquest moment va ser quan els anoiencs van entrar en el partit, amb més cor que cap, però mica en mica arribaven les ocasions, i en una d’aquestes, un rebuig dins l’àrea, Alberto aprofitaria per fer l’empat 1 a 1, marcador amb el que s’arribaria al descans.

A la represa els jugadors del FS Montbui, van sortir encoratjats després d’haver pogut empatar el partit, tindrien més possessió de pilota, però masses imprecisions en les passades, fet que no incomodava gens els locals que defensaven molt bé a mitja pista qualsevol atac dels grocs. Però al minut tres, en una jugada d’estratègia des de un llançament de còrner, Alberto avançaria als visitants 1 a 2 en el marcador. Els minuts passaven i la falta d’intensitat en defensa per part montbuienca propiciaria que els de St. Vicenç tornessin a fer l’igualada 2-2 a falta de deu minuts per a la conclusió. Amb aquest gol no canviarien gaire les coses, tots dos equips intentaven desplegar el seu joc, fins que Aitor sorprenia a tothom quan amb un llançament des de quinze metres introduïa la pilota al fons de la porteria dels del Llobregat, avançant novament als anoiencs 2 a 3. Amb aquest marcador el partit es va endurir, i els dos equips es carregarien de faltes, que aprofitarien els de Montbui per mitjà de Carlos fer el 2 a 4 definitiu.

Amb aquest resultat els montbuiencs es situen una setmana més al capdamunt de la classificació, però amb una distància de només tres punts dels seus perseguidors. El proper partit serà diumenge dia 20 de gener a les 12h a montaQua i rebran la visita de l’equip de l’Alheña de l’Hospitalet de Llobregat.

Alineació: Rubén, D.Cano, Juan, Javi, Alberto (2)–cinc inicial- Carlos (1), Toni, Aitor (1), Oliver, Kevin, Amadeu i Fran.