Inici Futbol Victòria treballada del CF Capellades

Victòria treballada del CF Capellades

[Img #25499]Després de la victòria aconseguida fora de casa per 2-5 davant la Pobla de Claramunt, tocava jugar a casa contra el Barri Montserrat”B“,un rival molt dur i el qual continuava invicte en la competició.

A la primera part es va veure un partit molt igualat, on els dos equips van sortir directament a buscar la porteria contraria. Però Capellades va tenir més ocasions clares de gol on Genís per dues vegades  al rebre dues passades a l’espai i cara a cara contra el porter no va aprofitar-les,cosa que gairebé mai ho fa, però es va arribar al descans amb empat a 0. Ja un cop iniciada la segona part,el partit va seguir amb molta intensitat, on els locals van exercir més control i domini sobre la pilota i amb l’entrada al terreny de joc de Jordi Torres i Álvaro,van revolucionar els minuts que restaven. Gràcies a aquest domini van arribar més ocasions clares de gol però el porter rival va realitzar diverses intervencions a Anton,Jordi Torres i Álvaro, les quals no van permetre als capelladins estrenar el marcador.

Arribant gairebé al minut 80 en un sac de banda a camp de l’equip visitant, Cristian va recuperar la pilota de cap on Manu va rebre,orientà i donà una passada al cap d’Álvaro que pentinà de primeres a l’espai on Jordi Torres va aprofitar la seva velocitat i guanyà la posició a la defensa i definir a l’esquerra del porter i sumar l’1-0 pels locals. Tot i així el Barri va seguir intentant establir l’empat però no ho va aconseguir.

En definitiva, una victòria molt treballada i 3 punts molt importants que ens permeten seguir líders una jornada més amb Hostalets de Pierola i Sant Esteve Sesrovires.

C.F.Capellades: Jonathan Cabello(porter),Joan Merino,Juan Antonio Torres(capità),Victor Sánchez,Adrián Lobato, Roger Vives,Cristian Arenas,Genís Camps,Joshua Rubio,Manu Manzano i Anton Arenas.
També com a suplents: Jonathan Casanova(porter),Oriol González,Álvaro Moreno,Jordi Torres.

Crònica dels equips de futbol base del CF Capellades

Per a la quarta jornada de futbol base tots els partits s’han disputat el dissabte.

Començant a primera hora del matí jugava l’Aleví B a domicili contra el Base Olèrdola on guanyava pel resultat de 6-7 en un partit molt treballat, però que va mostrar moltes coses a millorar per a mantenir més segura la porteria.Al mateix temps jugava el Cadet a Sant Sadurní, on perdia per 7-0, voluminós resultat però el partit va mostrar les constants millores que va aconseguint l’equip.

Seguidament l’Aleví A obtenia una còmoda victòria a casa vers l’Anoia per 14-0, realitzant un bon treball per deixar la porteria a zero. Mentrestant a Pallejà va jugar el Benjamí A, partit que va complicar-se per la manca d’efectivitat de l’equip en atac on podien haver resolt còmodament el partit en els primers parcials va mantenir el 0-1 al marcador fins al darrer on va establir el 0-2 definitiu.

A mig matí tenia lloc el partit del Prebenjamí a la Torre de Claramunt on va perdre per 6-0. Els més petits del club no van aconseguir aquest cop realitzar el seu futbol trencant així la seva ratxa victoriosa.
L’Aleví C va jugar a Abrera on va realitzar un molt bon partit amb un bon rendiment dels seus jugadors, però, la superioritat dels locals i alguna mala decisió arbitral no va permetre endur-se la victòria als capelladins acabant l’encontre amb un 4-1 final.

Tancant el matí va jugar l’Infantil a casa contra Santa Coloma de Queralt, bon partit dels nois que van dominar el joc, especialment la segona part i van avançar-se al marcador. En temps ja de descompte, dues faltes consecutives fora de l’àrea que els visitants van saber transformar, no van deixar aconseguir una victòria que ja estava a punt de tocar, acabant el partit amb un 1-2.

El darrer partit, ja a la tarda, el va jugar el Benjamí B a casa del Base Olèrdola d’on va treure un resultat de 7-3. No va ser possible la victòria, però a poc a poc les ganes i la constància els fa possible anar millorant.