Inici Bàsquet Victòria soferta del sènior femení del Bàsquet Igualada

Victòria soferta del sènior femení del Bàsquet Igualada

[Img #10515]Parcials: 11-16, 15-9 (26-25), 12-8 (33-38), 14-19 (52-52). Pròrroga: 1-6 (53-58).

Àrbitres: D. Hernández i J. Renart

Van jugar pel CBI: C.Carner (9), A.C.Martínez (12), N.Minguet (12), L.Icart (12), P.Català (6) -cinc inicial- M.Quintana (2), V.Júlvez, M.Pujol (3), A.Acevedo (2), X.Freixas.

Victòria soferta la que van aconseguir les noies del Depimés CB Igualada a la complicada pista del Pla de l’Estany. Les visitants van començar bé el partit, però les locals van creure que la victòria era possible i van dominar el marcador des d’instants abans d’arribar al descans fins l’últim minut de partit. A la pròrroga, les igualadines van saber aprofitar l’oportunitat que s’havien treballat per aconseguir-la, per emportar-se una victòria que les manté en la part alta de la classificació.

El Depimés CB Igualada A jugarà el seu proper partit dissabte 19 d’octubre a les 17.45h, a Les Comes. davant d’un potent equip que com elles, només ha sofert una derrota aquesta temporada: el Femení Sant Adrià.

CC SEGONA CATALANA FEMENINA

DEPIMÉS CB IGUALADA B 58 – AESE 50

[Img #10517]Crònica per Sergi Alamillo – Entrenador

Bargalló 0 Soler 13 Miramunt  lesió Gonzàlez 3 Salanova  12 Compte 13 Amatlle 3Tarrida 4 Fuertes 7 Carmona 0 Sellarès 3Jorba(baixa per lesió)

Parcials: 14-13,16-11(30-24), 15-8 (45-32), 13-18(58-50)

Àrbitre : Fontova M.

Victòria molt treballada del sènior B femení Depimés CBI B davant un bon rival com l’AESE per un resultat final de 58 a 50.

[Img #10518]Les igualadines van treballar de valent per assolir la 5ena victòria consecutiva de la temporada davant un complicat i ben estructurat equip visitant. Els primers minuts van ser domini visitant que va controlar i asumir el ritme del partit gràcies a una bon defensa zonal . Tot i això les igualadines van reaccionar i van igualar el matx . Molta igualtat i domini altern en aquests primers 10 minuts. El segona quart les coses van continuar amb molta lluita i igualtat per part dels dos equips i amb un lleuger avantatge a favor igualadí que amb molt treball va arribar al descans de 30 a 24. En el tercer quart es va veure el millor Depimés CBI B que va dominar tant en defensa com en atac i amb més ritme i joc d’equip va assolir avantatge per sobre dels 10 punts a favor amb una màxima de 15 . Tot i aquest clar domini en el joc de les igualadines ,les locals no van rematar la feina i les visitants van començar a retallar diferencies en el darrer quart. Les blaves van tornar a caure amb la precipitació i pèrdues de pilotes i van deixar entrar dins el partit a un rival molt lluitador. Tot i això les igualadines van aguantar la pressió i van aconseguir una important victòria per un resultat final de 58 a 50. El proper partit del Depimés CBI B serà diumenge a les 19h a la complicada pista del CB LLeida B.