Inici Futbol Victòria del Montserrat contra el Ciudad Cooperativa

Victòria del Montserrat contra el Ciudad Cooperativa

U.D. MONTSERRAT-4- C.F. CIUDAD COOPERATIVA-1

Després de dues derrotes consecutives, l’incertesa, era motiu de comentari davant del partit de dissabte al Municipal de Les Comes. Després d’algún retoc d’entrada en l’onze inicial, en el minut 8, els visitants es posaren per davant en el marcador amb el 0 a 1. A remar i de valent en tota la primera meitat per empatar, cosa que no va ser possible tot i la insisténcia local, els de la «cope» també tingueren les seves oportunitats, avortadades per un Dani Loarte esplèndid. A la segona part, alló ja va ser un altre cosa. En el minut 55, Borja marcava el gol de l’empat i a partir d’aquí, tot, tot va ser «vermell». Al minut 60, Adrián posava per davant els igualadins, i més , i més, al minut 75 Perea, que havia entrat en el terreny de joc, augmentava la distància amb el 3 a 1  per repetir de penal en el 89 marcant el definitiu 4 a 1. Qui diu allò de «Segundas partes nunca fueron buenas», els tópics estan per trencarlos, i pels montserratins és la seva especialitat.

U.D. Montserrat; Dani Loarte, Marimon, Xavi, Hadri (Perea), Rachid (Richard), Adrian (Ariza), El Gharrass, Gerard, Àlex (Muñoz), Borja (Tutusaus), David Valle.

C.F. Ciudad Cooperativa; Albert, Collada, Montes, Marcos, Cristian, Aaron (Diego), Isaac, Jonathan, Gonzalo (Trillo), Vilchez, Jose (Alvaro).

Àrbitre. Sr. Pol Roig.

Assistents. Srs. Pauli Teruel i Mohamed Rida. Delegació Barcelona.

Proper partit: Dissabte, segon partit consecutiu a casa amb la visita del Sant Joan Despí