Inici Bàsquet Victòria del sènior masculí de l’Òdena de bàsquet

Victòria del sènior masculí de l’Òdena de bàsquet

[Img #25622]Júnior Masculí

Primera victòria del Júnior masculí, i merescuda davant el Piera. El marcador sempre va ser ajustat, i els odenencs només guanyaven de 3 al descans. Amb una bona defensa sobre els jugadors importants dels visitants, el control en el rebot i uns bons atacs, l’Òdena va poder assegurar la victòria per 55-49.

Júnior femení

Segona victòria de les Júniors, aquest cop davant de l’UE Capellades A. El partit va ser clarament verd i el Capellades no va tenir gaires opcions per poder desenvolupar el seu joc. La bona defensa de les odenenques els permetia acabar a cistella amb ràpids contraatacs i, gràcies a això, l’escletxa en el marcador va ser sempre àmplia. El resultat final va ser de 21 a 31.

Sots-25 Masculí

Derrota del Sots-25 masculí a casa contra La Palma en un partit on l’Òdena va posar massa facilitats a La Palma, equip que va demostrar tenir un gran joc col·lectiu i una bona defensa que els va permetre acabar guanyant amb solvènvia amb una renda de 20 punts, 42-62.

Sènior Masculí

Important victòria contra un dels equips forts del grup, el Collblanc-Torrassa, que fins dissabte tan sols portava una derrota. El partit va ser molt igualat tot i que els visitants obrien petites escletxes en el marcador. En l’últim quart el Collblanc va encarrilar una sèrie de bons atacs que els van col·locar 13 punts per sobre en el marcador, però l’Òdena va fer un parcial molt bo i, gràcies a una cistella a l’últim segon, va aconseguir una merescuda victòria que dóna oxigen a l’equip odenenc.