Inici Bàsquet Victòria del Depimés CB Igualada a Cornellà

Victòria del Depimés CB Igualada a Cornellà

Parcials: 9-8, 21-22, 36-30, 51-42C. Carner(3) M. Quintana(4), Soler(4),J. Salanova (2),E. Compte (7), Amatlle baixa per lesió greu, A. Acevedo(14), B. Sellarès(8)C.Bargalló (2)J. Fuertes (4) , J. Lamolla (2)

El Depimés CB Igualada A va aconseguir una nova victòria, la 3era consecutiva i la 15ena de la temporada, davant un combatiu CB Cornellà per un resultat final de 51 a 42. El primer quart va ser igualat i disputat i només els errors sota la cistella va fer veure un pobre marcador a favor local , 9 a 8. En el segon quart tot i el bon inici igualadí on gràcies a una bona defensa que va deixar sense anotar durant els primers 5 minuts , les visitants amb talent va capgirar el marcador arribant al descans amb el resultat de 21 a 22.

A la represa primers minuts clars de domini igualadí però sense contundència ofensiva . A falta del darrer minut per acabar el quart el resultat era d’empat a 30. Però aquest darrer minut més els primers 4 minuts del darrer quart van ser espectaculars per part igualadina. Parcial de 17 a 0, que deixava un marcador de 47 a 30 a falta dels darrers 4 minuts. Els darrers minuts van ser lluitats i amb encert visitant que va deixar un resultat final de 51 a 42.

Propera jornada dijous dia 16 abril a les 21.30h a la pista del segon classificat el CB Tarragona.