Inici Bàsquet Victòria del CE Escolapis contra un rival directe

Victòria del CE Escolapis contra un rival directe

[Img #20216]CINC INICIAL: Clara P. (8), Laura B. (10), Tamara C. (2), Berta G. (9), Neus T. (22). TAMBÉ: Elena L. (4), Aura F. (2), i Marina P. (4).

El CE Escolapis es va recuperar de la derrota de la setmana anterior contra un dels rivals de la part baixa, amb una victòria contra un rival directe a la part alta com és el Club Nou Bàsquet Vilanova, segon classificat.

El partit es va iniciar amb sensacions molt similars a la setmana anterior, amb moltes imprecisions, molts errors no forçats i amb una manca d’encert preocupant per part de les igualadines, qui tampoc dominaven el rebot contra un equip relativament més baix pel que fa al joc interior. Les jugadores del Vilanova, tot i no anotar amb facilitat si que es trobaven amb una Escola Pia mancada d’idees, i al final del període es va acabar amb un resultat curt de 6-11.

A l’inici del segon quart,  la diferència es va ampliar. Les locals només anotaven amb jugades molt puntuals d’estratègia, mentre que el Vilanova sortia al contraatac aprofitant els errors de la primera línia, fins a arribar a una màxima diferència de 9 punts (14 a 23). A partir d’aquell moment, els canvis defensius, van començar a posar nervioses a les visitants, qui ja no anotaven amb tanta facilitat, mentre que les igualadines van començar a anotar, fins a deixar el marcador al descans 22 a 25.

A la represa, i al contrari de molts partits, les d’Igualada van apretar de valent i van començar a capgirar el partit sobretot amb el tir exterior. Dos triples consecutius, van fer desistir al Vilanova de la defensa zonal presentada, i l’encert local en conjunt amb una bona defensa van posar les noies de l’Escola Pia per davant i només dos triples visitants a l’últim minut van ajustar el marcador. Al final del tercer quart el resultat era de 43 a 41.

A l’últim quart però les d’Igualada van trencar el partit. Amb gran serietat i treball van començar a trenar molt bé les jugades, sumat a de nou un gran encert exterior, i una defensa molt més activa, van aconseguir distanciar-se definitivament del partit, sentenciant amb moltes jugades de 2+1, i en cap moment el Vilanova va semblar tenir opcions per recuperar. El parcial va ser de 19 a 7 deixant el marcador final en 61 a 48.

Gran victòria de les joves de l’Escola Pia que segueixen quartes classificades en una lliga molt igualada, i que visitaran el Diumenge que ve a un altre rival directe, el Sant Boi a les 20:00h.