Inici Futbol Victòria del Capellades abans de la visita al líder

Victòria del Capellades abans de la visita al líder

[Img #26670]Després d’alguns dies d’inactivitat, el primer equip es tornava a posar a les piles a casa per enfrontar un nou partit contra l’Ateneu Igualadí, un partit el qual s’especulava que no seria gens fàcil pels locals.
Els primers 20 minuts de la primera part van estar comandats pel Capellades,exercint una molt bona pressió a la zona de sortida de pilota dels visitants,que permetia als locals no deixar jugar fàcilment la pilota des de la zona defensiva. El primer gol del partit el va fer Oriol González des de fora l’àrea amb un xut molt bo amb l’esquerra superant al porter al pal llarg, el qual suposava l’1-0 pel Capellades. Després d’aquest gol, el Capellades baixà el ritme i es va notar ja que l’Ateneu va ser qui més domini va exercir fins al final de la primera part,la qual es va arribar amb avantatge pels locals.

Donat inici a la segona part,l’Ateneu va sortir a per l’empat i el Capellades li costava mantenir la possessió de la pilota,cosa que no ocorria aquestes últimes jornades. Era el minut 60 quan Genís Camps va disposar d’una oportunitat clara de gol on va perdonar i podria haver avançat de nou al Capellades, però a la mateixa jugada l’Ateneu realitzant un bon contraatac realitzà l’1-1. Ja arribant al minut 72, Roger Vives controlà i baixà a la gespa una pilota molt difícil,la orientà per xutar amb la seva cama bona i la creuà al pal llarg del porter marcant així un golàs(el primer per ell en aquesta temporada)i  que suposava el 2-1 pel Capellades i s’arribaria amb aquest resultat al final del partit.

En definitiva, 3 punts que suma el primer equip,els quals l’ajuden a seguir segons  a 2 punts del líder de la competició que és l’Hostalets de Pierola,que va guanyar 3-1 i que serà el rival a la pròxima jornada el diumenge 20 de desembre a les 17:00 al camp de l’Hostalets, un partit que pot definir les aspiracions d’ambdós equips per lluitar pel liderat.

C.F.Capellades: Jonathan Casanova,Joan Merino,Juan Antonio Torres(Capità),Victor Sanchez,Adrián Lobato,Cristian Arenas,Manu Manzano,Anton Arenas,Genís Camps,Oriol González i Sergio Torres.
També com a suplents: Roger Vives,Joshua Rubio,Álex Martinez,Jordi Torres i Christian Navarro.

Crònica del futbol base

Hostalets de Pierola 4 – 1 Prebenjamí. Un partit fluix on malgrat tenir bastanta possessió de la pilota els petits no van gaudir de gaires ocasions de gol per superar els rivals.

Pa Blaugrana Sant Vicenç Horts 3 – 4 Benjamí A. Després de diverses derrotes consecutives van aconseguir en el darrer minut remuntar el partit i endur-se els tres punts. Malgrat el resultat advers durant l’encontre, els capelladins van mostrar un bon joc i actitud, i la constància fins al darrer minut els va donar el merescut premi.

Benjamí B 0 – 8 Òdena. La progressió dels capelladins es constant però no suficient per assolir els objectius en la competició. La falta d’efectivitat en les ocasions generades van cedir oportunitats als visitants que no varen desaprofitar pas i la falta de contundència defensiva els permeté materialitzar en gol fins a vuit vegades.

Aleví A 3 – 1 San Mauro. Victòria en el darrer partit de l’any vers un rival directe. A Capellades es va poder gaudir d’un disputat partit entre dos equips que volien portar la iniciativa del joc. Tot i començar perdent, van ser capaços de remuntar i així dir adéu al 2015 encara invictes a casa i amb un bon sabor de boca.

Hortonenc 2 – 6 Aleví B. En els primers quarts del partit va mancar una mica la concentració dels capelladins començant perdent, però capaços de remuntar el resultat abans del descans. La segona meitat no van perdonar i van sortir a jugar amb molta intensitat, bon joc i gran actitud que els va permetre obtenir aquests 3 importants punts.

Pa Blaugrana Cervelló 6 – 2 Aleví C. Els capelladins van ser els que van marcar la intensitat en l’inici de partit creant diverses oportunitats, però la falta de concentració en els darrers quarts els va passar factura castigant-los amb aquest voluminós resultat.

Infantil 2 – 0 Sant Andreu de la Barca. El bon partit realitzat pels nois va veure’s reflectit en el marcador. La serietat durant tot l’encontre va permetre gaudir de varies ocasions de gols, que d’haver estat materialitzades haurien inflat una mica més el marcador.

Base Olèrdola 8 – 0 Cadet. Tot superioritat física del rival i el bon aprofitament dels recursos dels locals, els joves capelladins van lluitar el partit com a lleons. Van tenir alguns minuts bons de partit on es van gaudir de bones arribades a porteria, però els primers gols, una mica desafortunats, els va fer venir avall.

Femení 3 – 2 La romànica. Partit en què les noies van començar perdent per 0 – 2, però la bona actitud amb el resultat advers els va permetre aconseguir capgirar el marcador i que els tres punts es quedessin a casa.