Inici Bàsquet Victòria clau del sènior femení del Bàsquet Igualada

Victòria clau del sènior femení del Bàsquet Igualada

[Img #12565]

Parcials: 15-20, 15-15 (30-35), 25-12 (55-47), 10-15 (65-62).
Àrbitres: F.A. Marín i C. Cayuela
Van jugar pel CBI: C.Carner (10), A.C.Martínez (3), N.Minguet (18), A.Acevedo (1), P.Català (16) -cinc inicial-, M.Quintana (2), V.Júlvez (2), L.Icart (11), X.Freixas (2), M.Ribera.
Gran jornada pel Depimés CB Igualada A, que amb la seva victòria davant el Bencriada A a Les Comes, juntament amb altres resultats, s’assegura una plaça en el grup d’ascens de la Copa Catalunya d’enguany. Les visitants tot i ser inferiors en la classificació no van posar les coses gens fàcils a les del CBI, que van haver de treballar de valent per assolir el seu objectiu de guanyar i classificar-se.
El partit va començar amb les del Pla de l’Estany més posades en el partit, i amb un parcial de 9 a 0 col·locaven un 2 a 13 en el marcador sorprenent. En els últims 4 minuts de quart però les igualadines van reaccionar per acabar els primers

[Img #12566]

deu minuts 15 a 20.
En el segon període les visitants van seguir dominant el marcador. Només després de dos triples consecutius de les anoienques va col·locar l’empat a 29 en el minut 8 de període, però al descans el Bencriada guanyava 30 a 35.
A la represa les igualadines van sortir amb les piles ben carregades, i amb una gran defensa i augmentant l’encert en atac van aconseguir un parcial brutal de 19 a 4 en cinc minuts, de manera que en el marcador es reflectia un 49 a 39. Les igualadines ja havien capgirat el marcador, i al final del tercer quart guanyaven de 8 (55 a 47).
L’últim quart va tenir emoció fins al final. Les defenses es van imposar als atacs, i quan les banyolines van posar-se per davant (57 a 59 a falta de 4 minuts) les del CBI van reaccionar i amb un parcial de 8 a 0 van decidir el matx.
Dissabte que ve, 26 de gener, el Depimés CB Igualada A juga a la pista

[Img #12567]

del Femení Sant Adrià, a les 4 de la tarda. En el partit d’anada les del Besòs van superar clarament a les igualadines, i un bon partit de les jugadores entrenades per Emili Ortiz suposaria treure’s l’espina d’aquell mal partit i així també sumar una victòria de cara a la segona fase.Femení Sant Adrià.