Inici Bàsquet Victòria clara del Physic GM CB Igualada femení davant el NB Olesa

Victòria clara del Physic GM CB Igualada femení davant el NB Olesa

C. Carner (12), M. Jané (6), N. Soler (10), J. Lamolla (7), E. Compte (8), B. Sellarès (4), M. Ametllé(2), J. Fuertes (-) ,S. Carrasco (19), G. Rigol (12)

Parcials: 21-12,44-29,64-33,79-40

Àrbitres: Solís i Rodriguez

El matx va començar amb un previ homenatge a la experimentada jugadora Raquel Soteras per la seva ajuda en els darrers mesos i la seva posterior retirada. Al primer quart les igualadines amb millor joc ofensiu que defensiu van dominar davant un lluitador Olesa, 21 a 12. En el segon l’atac igualadí va continuar a bon nivell tot i que en defensa es mostraven toves . Tot i això, clar 44 a 29 al descans. A la represa, gran tercer quart a tots nivells amb domini total local, 64 a 33. En el darrer les igualadines es van relaxar i van ser uns 10 minuts per agafar ritme de competició. Al final clar 79 a 40.

Destacar la tornada a l’equip després del seu Erasmus de Núria Soler. I també comiat de Berta Sellarès, que marxa a Boston per motius d’estudis.

La propera jornada les igualadines visitaran la dificil pista del Sedis B.