Inici Bàsquet Victòria als darrers segons del Club Bàsquet Igualada

Victòria als darrers segons del Club Bàsquet Igualada

[Img #3915]Partit molt important pels dos equips, ja que el fet de la victòria treia a un de la darrera posició de la classificació, la sort va estar de banda del PHYSIC GM C.B. IGUALADA “A”, que es va acabar imposant per la diferència de dos punts, quan un triple de A.Gual va donar la volta al marcador quan només restava menys de 30” per finalitzar el matx.

Des del començament, el parit va anar molt igualat, un gran encert per part dels dos equips feia que cap dels dos marqués la diferència en el marcador, així s’arriba al final del primer període amb un parcial ajustat de 18-19 per l’equip de Reus. En el segon quart l’equip de l’Anoia avança les línees defensives, pressionen des d’inici la sortida de la pilota, cal estar més intensos i durs en defensa,  la pressió fa que dificulti l’atac del jugadors visitants el que permet al PHYSIC GM C.B. IGUALADA “A” agafar un petit avantatge en el marcador, que amb un parcial final en aquest període de 27-19, d’aquesta manera l’equip local marxa al descans amb una diferènia de 7 punts, 45-38.

A la segona part però estava tot per decidir, el jugadors dels Reus surten amb les ganes i la força d’obtenur una victòria molt necessitada també, i ho demostren en els primers minuts del tercer quart, que amb un parcial de 0-11 capgiren el marcador i es col·loquen per davant d’1 punt, a partir d’aquest instant els jugadors de R. Caballero canvien la seva actitud i saben que si volen guanyar hauran d’estar intensos i agressius en defensa i no cometre errors en l’atac i el més important no perdre pilotes, així que el partit va agafar unaire vibrant i intens qe es viuria fins els darrers segons, i tot i perdre el període els jugadors igualadins (13-18),  van acabar el tercer quart amb un resultat ajustat de 58-56.

Comença el darrer quart i tot està per decidir, l’equip que cometi menys errors i tingui més encert en els darrers minuts se’n durà la victòria, tot i que els primers minuts l’equip de Reus va anar dominant el marcador fins a obtenir una diferència de 4 punts, que els van arribar a mantenir fins els darrers segons del matx, però un triple d’Adrià Gual en els darrers segons (màxim anotador de l’equip en 21 punts) va capgirar el marcador 77-76, i tot i tenir dos atacs l’equip de Reus, la defensa dels jugadors igualadins i els nervis dels jugadors visitants va fer que el marcador es quedés a favor del  PHYSIC GM C.B. IGUALADA “A”.

Amb aquesta nova victòria, l’equip igualadí surt del pou de la classificació i pot començar a veure més la llum i anar escalant posicions, després de finalitzar la primera volta de la competició.

El proper cap de setmana  s’inicia la segona volta,  el PHYSIC GM C.B. IGUALADA “A” rep al Complex Esportiu Les Comes al C.B. RIVER ANDORRA “B”.

Àrbitres del partit: X. Berasaluce  com a principal i M. Mateu com auxiliar.

Els jugadors inicials per part del PHYSIC GM C.B. IGUALADA “A”, que jugava com a local, han estat:  M. SESÉ, J.M. HUERTAS, J. TORRES, C. FONS, E. TEJERO.

Per part del REUS DEPORTIU “A” que jugava com a visitant han estat: D. MARTÍN, M.A. GONZÁLEZ, X. MARÍN, D. VIÑAS, L. ULLOA.

Parcials de cada període: 1r 18-19, 2n 27-19 (45-38), 3r 13-18 (58-56) i 4t 20-20 (78-76).

Anotacions per part del PHYSIC GM C.B. IGUALADA “A”: Q. Padrós (2), M. Sesé (11), J.M. Huertas (8), J. Torres (15) A. Roca (4), C. Fons (2), A. Gual (21), M. Roca (), A. Fratila (), E. Tejero (14), M. Custodi (), S. Laguarta (1).

Anotacions per part del REUS DEPORTIU “A”: D. Martín (10), M.A. Gonzélez (17), E. Sanfilippo (), X. Marín (22), D. Viñas (16), D. Navas (6), A. Bayod (), L. Ulloa (3), G. Marce (), J.M. Gilaberl (), D. Fernández (2).