Inici Poliesportiu Victòria ajustada per l’Igualada Volei Club

Victòria ajustada per l’Igualada Volei Club

Dissabte passat l’equip sènior masculí es desplaçava a la capital de Bages per disputar l’última jornada de la primera volta contra el Volei 6 Manresa. L’equip novament es trobava sense possibilitat de canvis i el partit es presentava força complicat davant el cinquè classificat. Després de dos sets esplèndidament jugats pels manresans, on van aconseguir la victòria en ambdós, els igualadins van remuntar fins a capgirar el marcador i endur-se la victòria per 2-3. Amb aquesta victòria els igualadins aconsegueixen sumar dos punts més (recordem que pels resultats de 2-3, el guanyador s’endu 2 punts i el perdedor 1 punt). El balanç i els números d’aquesta primera volta és espectacular: 2a posició, 12 victòries en 13 jornades, 34 punts de 39 disputats, 36 sets guanyats contra 10 de perduts.

El Manresa va iniciar un partit esplèndid, amb molta energia tant en l’ofensiva com en la defensiva. A més va saber aprofitar els moments baixos que van tenir els igualadins per aconseguir distanciar-se. Degut a la gran solidesa del bloqueig manresà els igualadins tenien dificultats per sortir amb un atac sorprenent i sovint hi topaven. A més del bon ritme de joc del rival s’hi van sumar decisions arbitrals polèmiques que van treure del partit als jugadors igualadins. Amb aquestes circumstàncies van endur-se els dos primers sets. No va ser fins el tercer set quan els igualadins van fer petits canvis en la tàctica per intentar desestabilitzar l’equip manresà, sobretot en la vessant defensiva. Els canvis van fer efecte i l’equip rival va començar a afluixar, potser també fruit de la relaxació o el cansament que patien els jugadors. A partir d’aquest tercer set, els igualadins van omplir-se de coratge i van emprendre el camí de la victòria. El rival va perdre la solidesa mostrada en els dos sets anteriors i els igualadins anaven creixent cada vegada més, sobretot en l’aspecte defensiu. En el quart set es va veure un Igualada del tot serè i amb maduresa. La disputa del tie-break era imminent. En el decisiu set els igualadins van portar la iniciativa, el partit havia agafat una trajectòria i els igualadins la van saber mantenir fins el final. Finalment, a un sol punt d’endur-se el partit l’Igualada va desaprofitar 3 o 4 pilotes de partit. L’afició igualadina que havia acompanyat l’equip començava a inquietar-se. Però la feina ja havia estat feta i van donar el cop de gràcia amb un bloc-out. Els parcials van ser: 25-21/25-17/22-25/18-25/12-15.

En la propera jornada els igualadins es tornaran a veure les cares, aquesta vegada a domicili, amb l’equip sènior A del CV Mataró, un rival molt incòmode pels igualadins.

Resultats dels equips base de l’Igualada Volei Club

Sènior masculí B:
PINTURES PLANELL IGUALADA ‘B’    2 – 3     CV TORDERA     15-25/25-22/19-25/28-26/13-15

Sènior femení A:
VOLEIBOL SANT JUST ‘B’     3 – 1     PINTURES PLANELL IGUALADA VC     25-10/25-23/22-25/25-20

Sènior femení B:
ESCOLA ORLANDAI     3 – 0     PINTURES PLANELL IGUALADA ‘B’     25-18/25-10/25-18