Inici Bàsquet Victòria a domicili del sènior masculí del Bàsquet Igualada

Victòria a domicili del sènior masculí del Bàsquet Igualada

5 inicial BC Martorell Solvin: P. Virós, N. Sabata, R. Morales, D. Mabior, F. Boja.

5 inicial Physic CB Igualada: E. Burgès, A. Gual, A. Del Hoyo, E. Tejero, P. Camí.

El partit començava amb un equip local molt posat en atac, i molt poca intensitat en defensa per part dels igualadins. Un parcial de 13-0 durant els 4 primers minuts de partit, provocava un trencament en el partit, i forçar un temps mort per part dels blaus. Poc a poc s’anaven trobant en atac, i podien maquillar una mica el parcial, que ha acabat sent de 18-11.

En el segon quart, cada vegada més còmodes en atac, podien frenar l’equip contrari, robant pilotes i creant situacions de bàsquets fàcils. Els jugadors de Raül Caballero i Pep Piqueras han donat un pas endavant per sentir-se més forts a la pista, podent frenar a l’equip contrari per anar retallant distàncies. El resultat del segon parcial era de 10-13, que col·locava un marcador total de 28-24 a la mitja part. A la represa del partit, els jugadors anoiencs seguien amb ganes de continuar retallant distàncies, amb canvis defensius i moltes situacions de pilotes recuperades que creaven situacions de bàsquets fàcils aprofitades. Un quart molt igualat, que posava les coses difícils als jugadors del Physic CB Igualada per creure en la remuntada. El
resultat del parcial va ser de 16-14, que feia un total de 44-38.

En l’últim quart, els jugadors de l’Igualada amb una defensa molt forta que feia travar als jugadors de Xavi Garcia, aconseguia robar pilotes i aturar el seu atac. Amb l’encert que mostraven els visitants, posaven molt difícil la defensa pels locals, que trobaven moltes dificultats per anotar. Un últim quart impressionant feia creure en la remuntada, sense parar de lluitar fins al final, aconseguien un últim quart de 9-25. Finalment el matx va acabar amb un resultat de BC Martorell Solvin 53 – Physic CB Igualada 63.

Anotació BC Martorell Solvin: G. Jou (-), P. Virós (10), J. Clotet (4), N. Sabata (2), S. Ala (4), R. Morales (7), S. Claramunt (0), M. Fuentes (-), A. Fusalba (3), M. Bernadí (0), D. Mabior (23), F. Boja (0).

Anotació Physic CB Igualada A: M. Moliner (5), R. Riu (3), E. Burgès (0), J. Torres (0), C. Fons (2), A. Gual (17), A. Del Hoyo (7), X. Creus (4), S. Laguarta (0), M. Benito (-), E. Tejero (17), P. Camí (8).

Parcials: 18-11, 10-13 (28-24), 16-14 (44-38), 9-25 (53-63).

Àrbitres: M. Hermida, M. Mateu.