Inici Bàsquet Victòria a domicili del sènior femení del Club Bàsquet Igualada

Victòria a domicili del sènior femení del Club Bàsquet Igualada

C. Carner (18)M. Jané (4)E. Roda, J. Lamolla (5),E. Compte (2), B. Sellarès (2), M. Ametllé(-), J. Fuertes
(10),M. Fernandez, S. Carrasco (6), G. Rigol (7). Parcials: 15-5,24-13 descans) , 35-25, 54-32 (final)

Àrbitres: V. Suñé / J. E. Mercedes

Nova victòria del CB Igualada femení , en aquesta ocasió davant d’un lluitador Joviat per un resultat final de 54 a 32. Les igualadines van començar el partit molt bé dominant en totes les facetes del joc i amb un gran joc col.lectiu assolint un primee avantatge de 15 a 5. En el segon el joc de les igualadines no va ser bo i gràcies a la defensa va aguantar l’avantatge davant un combatiu Joviat, al descans 24 a 13.A la represa igualtat i joc pobre amb moltes errades tant en atac com en defensa , 35 a 25 tercer quart. En el darrer quart es va veure el millor Physic CB Igualada. Gran defensa d’equips , alt ritme ofensiu i col.lectiu demostrant el seu gran potencial i dominant clarament al seu rival amb un gran parcial de 19 a 7. Al final 54 a 32 i segona victòria de les igualadines. El proper partit el Physic CBI femení rebrà la visita a les 19.45h del CB Lleida.