Inici Atletisme Victor Montaner i Selma Hernández, guanyadors de la 26ª Cursa Green Run...

Victor Montaner i Selma Hernández, guanyadors de la 26ª Cursa Green Run Barri del St. Crist

COMPARTIR

Dissabte passat a la tarda, i dintre dels actes de les festes del Barri del Sant Crist, es disputava en aquest barri igualadí la 26ª edició de la Cursa Popular Green Run, novament sobre l’itinerari mixt per asfalt i camins forestals  d’uns 5 km. aproximats,  amb sortida de l’Institut Badía i Margarit i arribada al c/Josep Galtés, conjuntament amb la 5ª Caminada Popular, i que van comptar amb la participació global de  105 persones entre les 2 proves.

Els guanyadors absoluts de la Cursa Green Run foren Victor Montaner – UEC Anoia Popular – , amb 17’29”, i l’atleta del CAI Petromiralles Selma Hernández, 1ª femenina i 32ª general amb 23’24”.

 En masculins era 2n Nil Alonso – Escola d’Orientació RRR – amb 17’39”, seguit d’Oriol Alonso – CAI Petromiralles – 3er amb 17’54”, entrant 4t Marcel Reymundi amb 18’00”, 5è Pol Mena amb 18’03”, i 6è Rafael Laguna – CAI Petromiralles – amb 18’08”.

En la general femenina, era 2ª i 36ª gral. Aina Tarrida amb 24’25”, entrant 3ª i 44ª gral. Maite Nuñez amb 26’07”, 4ª i 45ª gral. Marta Queralt amb 26’10”,  5ª i 46ª gral. Cristina Mazo amb 26’16” i 6ª i 49ª gral.   Nuria Guirado amb 27’06”.

Es poden consultar els resultats complets a:  results/chronotrack.com/event/results/event/event-69643

Els atletes de major edat participants foren Lluís Cañamares i Antònia Borràs, i els premis als primers del Barri foren per a Josep Pont i Nuria Guirado. La Caminada Popular era no competitiva.

L’acte de repartiment de Trofeus i guardons de la cursa, va comptar amb la participació de la regidora d’Ensenyament i Esports de l’Ajuntament d’Igualada Patricia Illa, del president de Fira d’Igualada Magí Senserrich, de la presidenta de l’Assoc. de Veïns del Barri del St. Crist, Lluisa Morcillo, i de Carme Martín, de Fruites Lluís i Carme.

La prova era organitzada per l’Associació de Veïns del Barri del Sant Crist, amb el suport dels Ajuntaments d’Igualada i de Vilanova del Camí, i amb la col·laboració de Fira d’Igualada, Institut Badia i Margarit, Marathon Esports, Super Mas, Jocnet, Fruites Lluis i Carme, Instal·lacions Serma i Assegurances Junyent.

                                                                             – Associació de Veins B. St. Crist –

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*