Inici Destacats El Vicepresident Pere Aragonès promet mesures econòmiques per a la Conca d’Òdena

El Vicepresident Pere Aragonès promet mesures econòmiques per a la Conca d’Òdena

COMPARTIR

El Vicepresident del Govern Català i Conseller d’Economa i Hisenda, Pere Aragonès, i el portaveu municipal d’ERC Igualada, Enric Conill, s’han reunit amb la Unió Empresarial de l’Anoia, Igualada Comerç, TIC Anoia i els sindicats UGT i CCOO per conèixer de primera mà les necessitats econòmiques i socials dels empresaris, comerciants, autònoms i treballadors de la Conca d’Òdena. En aquest sentit el Vicepresident ha explicat que es prendran mesures en l’àmbit econòmic a la Conca d’Òdena atesa la “singularitat” del territori i que “d’acord amb les especifitats dels municipis, confinats abans que ningú, caldrà afrontar els greuges amb mesures econòmiques pel territori”. El Vicepresident Aragonès ha demanat als diferents actors econòmics i empresarials quines són les seves “necessitats” i ha explicat que “estudiaran a fons les problemàtiques de la Conca per poder aportar solucions i mesures concretes en l’economia de l’Anoia amb un programa especial de recuperació econòmica”.

Aragonès s’ha referit a la “evident necessitat que té la Conca d’Òdena” a l’hora de rebre suport “en l’àmbit econòmic” alhora que ha explicat que “caldrà convertir aquestes dificultats en oportunitats per rellençar l’economia d’Igualada i de la comarca”.

El cap de files d’ERC Igualada, Enric Conill, també ha insistit en la necessitat d’aconseguir millorar les comunicacions ferroviàries amb la resta de Catalunya. Finalment en la reunió també s’han tractat diverses preocupacions en els àmbits econòmics com el tèxtil, de restauració, digital, turístic i comercial per part dels diferents participants a la reunió. El Vicepresident Aragonès també s’ha compromès a tornar a fer aquesta reunió amb la UEA, Igualada Comerç, TIC Anoia i sindicats en els propers mesos.

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. Govern d’inútils… Ens deixareu ensorrar-nos igual que tot el país. He tingut la “sort” de poder demanar una baixa pel confinament, però sabeu què? Ha passat un mes i no en se res. I això no és culpa del Gobierno de España, sou vosaltres que sou una panda d’incompetents. Si haguessim estat independents hauríem mort tots, que ho tinguem clar

FER UN COMENTARI

*