Inici Societat El vicepresident Pere Aragonès i la consellera Alba Vergés visiten Àuria Cooperativa

El vicepresident Pere Aragonès i la consellera Alba Vergés visiten Àuria Cooperativa

COMPARTIR

El vicepresident del Govern de la Generalitat, Pere Aragonès, acompanyat de la consellera de Salut, Alba Vergés, la diputada al Congrés, Carolina Telechea i el secretari d’Afers Socials i Famílies, Cesc Iglesies, han visitat aquest dijous les instal·lacions d’Àuria Cooperativa per conèixer les activitats econòmiques del centre especial de treball, entre les que destaca la fabricació de solucions hidroalcohòliques iniciada durant l’Estat d’Alarma.

La Cooperativa ha estat una de les 8 empreses –l’única amb finalitats socials i sense ànim de lucre– que l’AEMPS va autoritzar el passat abril per fabricar producte hidroalcohòlic per proveir serveis essencials. Una iniciativa emprenedora que ha fet possible que- a hores d’ara- tots els professionals hagin estat desafectats de l’ERTO.

El vicepresident Aragonès ha manifestat la voluntat del govern per dotar de recursos a les entitats socials davant la crisi generada per la covid-19, i ha donat a conèixer el Pla de reactivació econòmica per afrontar-la en els propers 4 anys. Aragonès ha agraït a Àuria la tasca que realitza generant oportunitats per a les persones des de l’excel·lència professional.

Per altra banda, la consellera de Salut, Alba Vergés, ha posat en valor la capacitat d’adaptació d’Àuria i l’aposta emprenedora i solidària en l’emergència pandèmica de la covid-19, donant una resposta imprescindible de la que se sent orgullosa.

El vicepresident Pere Aragonès ha estat rebut també a l’Ajuntament d’Igualada per l’alcalde, Marc Castells.

El Vicepresident Pere Aragonès es reuneix amb Enric Conill 

El Vicepresident del Govern de Catalunya, Pere Aragonès, la Consellera de Salut, Alba Vergés i la Diputada al Congrés, Carolina Telechea, s’han reunit també amb el portaveu del grup municipal d’Esquerra Igualada, Enric Conill, i amb diversos membres d’ERC, i han fet una posada en comú de la situació local i del país davant la crisi de la covi-19. El Vicepresident i Conill s’han emplaçat a “treballar colze a colze per superar una situació econòmica que planteja problemàtiques i reptes de present i de futur”.

Enric Conill assegura que el vicepresident Aragonès “té un ferm compromís per treballar i ajudar davant les noves adversitats derivades de la COVID19” i ha celebrat constatar que “el seu compromís amb el territori”. El Vicepresident, de fet, ja es va reunir amb la Unió Empresarial de l’Anoia, amb sindicats i associacions de comerciants fa unes setmanes per atendre les demandes d’aquests sectors després d’una situació molt difícil a Igualada i a la comarca.

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

*