Inici Art Un viatge fotogràfic a escoles d’arreu del món, a la Pobla

Un viatge fotogràfic a escoles d’arreu del món, a la Pobla

COMPARTIR

El Local Social de l’Ateneu Gumersind Bisbal, de la Pobla de Claramunt, acull una exposició de fotografies que porta per títol “Escoles d’altres mons”. La mostra es va inaugurar el divendres 20 d’octubre al vespre i es podrà visitar fins al dimarts 14 de novembre.

L’acte inaugural el va obrir l’alcalde poblatà, Santi Broch, i el va tancar el diputat delegat d’Educació de l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona, Rafael Homet. Després dels parlaments, es va fer una visita guiada amb l’escriptor i periodista salvadorenc Carlos Ernesto García, comissari de la mostra.

“Escoles d’altes mons” recull una cinquantena de fotografies, obra del fotoperiodista de La Vanguardia Kim Manresa. La col·lecció és un projecte educatiu de sensibilització sobre el dret a l’educació i sobre les desigualtats socials i té com a objectiu aprofundir i conscienciar la població sobre valors com ara el dret a l’educació, la solidaritat, la tolerància i la diversitat. Cal destacar la gran qualitat fotogràfica de les imatges del Kim Manresa, que ha viatjat per arreu del món.

L’horari de visita de l’exposició és de dilluns a dijous, de les 9 del matí a les 12 del migdia i de les 4 de la tarda a les 8 del vespre. És una mostra itinerant que depèn de la Diputació de Barcelona, que s’ha organitzat des de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament i que ha comptat amb la col·laboració de l’Agrupació Fotogràfica de la Pobla de Claramunt.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*