Inici Destacats Verd de blau guanya el Concurs d’Aparadors Nadalencs d’Igualada

Verd de blau guanya el Concurs d’Aparadors Nadalencs d’Igualada

COMPARTIR

L’àrea de Comerç del Departament de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada ha lliurat els premis de la primera edició del Concurs d’Aparadors Nadalencs, que ha assolit la participació de 55 comerços. El primer premi ha correspost a l’establiment Verd de blau, del carrer de l’Argent; el segon, a Opticàlia Igualada, al carrer d’Òdena, i el tercer a la Farmàcia Esteve, de l’avinguda dels Països Catalans.

Paral·lelament al concurs d’aparadors, també s’ha dut a terme el Joc del Comerç. A través de l’aplicació per a mòbils Trebus (de l’empresa local Talèntia i Gestió), el joc permetia visitar els aparadors decorats, efectuar la troballa de la pinya amagada i puntuar la decoració de l’aparador. Al voltant d’unes 150 persones van completar algun dels circuits proposats. Les que van obtenir la puntuació mínima indispensable van poder entrar en el sorteig dels 10 lots de productes valorats en 170€ cada un. El sorteig es va dur a terme el dimarts 12 de gener i els guanyadors ja han estat informats i han recollit els premis.

L’àrea de Comerç del Departament de Dinamització Econòmica fa una valoració molt positiva d’aquesta primera edició del concurs, concebut com a eina de dinamització comercial, i agraeix la participació i la col·laboració dels comerços que hi ha pres part i de les persones que també hi ha volgut participar a través del Joc del Comerç.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*