Inici Societat El vent provoca diversos danys materials a Igualada

El vent provoca diversos danys materials a Igualada

COMPARTIR

El vent que bufa des d’aquest dimecres i que ha registrat ratxes al voltant dels 70 km/h a Òdena ha provocat alguns desperfectes materials a la comarca.

Entre els efectes dels que hi ha constància n’hi ha dos a Igualada. El vent ha fet caure desenes de plaques del sostre de l’estació de FGC, que tot just es va reformar fa uns mesos. Els Bombers han sanejat la part de la coberta i la zona està precintada. També a la capital de l’Anoia s’ha tallat al trànsit l’extrem nord del carrer Lleida per elements metàl·lics de la coberta de l’antiga fàbrica Vives Vidal que estan en risc de caure a la via pública.

Molt aprop, un mur ha caigut a sobre del sostre d’un magatzem de material de construcció a l’Avinguda de Barcelona. Segons han informat els Bombers, que hi han desplaçat tres dotacions, hi ha afectada part de l’estructura i s’ha requerit la presència de l’arquitecte municipal.

A la resta de la ciutat, s’han produït despreniments menors de branques de l’arbrat i d’elements de façanes. Per a donar resposta a les diferents incidències i avaluar posteriorment els danys, han actuat efectius dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, de la Policia Local d’Igualada, de la Brigada municipal i d’FGC, a més de l’arquitecte municipal i tècnics de les àrees d’Indústries i de Protecció Civil de l’Ajuntament d’Igualada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*