Inici Destacats Els veïns de Vilanova voten destinar els pressupostos participatius a millores en...

Els veïns de Vilanova voten destinar els pressupostos participatius a millores en els parcs

COMPARTIR

El passat dia 30 de juny es va tancar el període de votació en la segona fase del procés participatiu d’aquest any. Més de 150 persones han participat en la iniciativa escollint les propostes que han robat més interesants. La majoria han posat l’accent en les millores dels parcs infantils que també volen dotar de més espais d’ombra.

El pressupost per al procés general era de 30.000 € dividit en dues categories: la primera amb diferents opcions valorades en 10.000 € i la segona, amb projectes valorats en 5.000 €.

En el primer àmbit, el projecte més votat, amb més del 42% dels vots, ha estat la proposta de dotar els parcs de la ciutat de zones d’obra. Per darrere, amb un 25,1% dels vots, ha quedat la iniciativa de dotar de més jocs a la plaça Catalunya i, en tercer lloc, amb molt poca diferència, un 24,7%, la proposta de fer millores al Mercat Municipal. La proposta per construir un parc de cal·listènia ha rebut únicament el 8,1% dels vots.

Pel que fa a les propostes de la categoria B, el projecte que ha rebut més vots, un 32,7%, ha estat el de fer millores als parcs de la ciutat. I amb un 30,5% el segon projecte més votat ha estat el que proposava l’adquisició de més  mobiliari urbà. La construcció d’una zona de pícnic a l’espai Cruyff Court ha rebut el 21,5% dels vots i la proposta de construcció d’aparcaments de patinets, el 15,3%.

 

 

 

FER UN COMENTARI

*