Inici Destacats Veïns de Vilanova del Camí, multats per enganxar cartells de l’1-O

Veïns de Vilanova del Camí, multats per enganxar cartells de l’1-O

COMPARTIR

Una desena veïns de Vilanova del Camí han rebut expedients sancionadors per part de l’Ajuntament de Vilanova del Camí per enganxar cartells relacionats amb el referèndum del passat 1 d’octubre, segons ha fet públic el grup municipal d’ERC Som Vilanova. En alguns casos les sancions arriben als 500 euros, que és la xifra «més alta que hi ha dins el rang de sancions», com denuncien els republicans.

La sanció fa referència a una enganxada de cartells el passat 20 de setembre a la nit a la Plaça del Mercat, jornada en la que s’havia organitzat una massiva encartellada a Igualada i a la resta de municipis de la Conca d’Òdena. Segons expliquen des d’ERC, una patrulla de la Policia Local de Vilanova del Camí va identificar algunes persones que es trobaven amb material de campanya de l’1 d’octubre.

ERC afegeix que «en cap moment se’ns va veure enganxar cartells sinó només disposar de material relacionat amb el referèndum de l’1 d’octubre» i considera que «aquesta actuació és totalment inadmissible, vulnera les llibertats ideològica i d’expressió». El grup liderat per Meritxell Humbert assenyala que les sancions econòmiques són «desproporcionades» i lamenta ser, després dels presos polítics, «els únics ciutadans de tot Catalunya perseguits per la seva ideologia». El mateix grup ja ha anunciat que recorrerà les sancions.

 

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*