Inici Política Veïns amb Veu – IPV proposa un segon camp de futbol a...

Veïns amb Veu – IPV proposa un segon camp de futbol a Vilanova del Camí

COMPARTIR

En el marc del “Pla a 10 anys de Veïns amb Veu – IPV”, a l’àrea d’esports, l’anàlisi de l’estudi de població de Vilanova del Camí, demostra i evidència la necessitat de l’ampliació de les instal·lacions esportives construïdes fa més de 30 anys, que no han estat objecte de cap millora considerable, segons la formació.

Actualment ens trobem que la població entre 3 i 18 anys és superior a la capacitat d’aquestes instal·lacions. Per a Veïns amb Veu, “aquest fet és real des de fa 8 anys, però cap regidor d’Esports ha mogut un dit en aquest sentit”.

Aquest estudi realitzat per VV-IPV ha donat com a resultat, la necessitat d’un nou camp de fútbol per entrenaments, un camp reglamentari, i per assolir que tots els equips i usuaris puguin tenir un horari d’entranament i joc amb normalitat. La proposta de Veïns amb Veu-IPV, consisteix en la construcció del nou camp, amb grades, vestuaris dimensionats per les necessitats actuals i futures. Unes instal·lacions noves, de baix consum energètic, i amb totes les millores tecnològiques possibles.

Veïns amb Veu – IPV argumenta que “és un fet que en pocs anys el nombre d’equips actuals han augmentat. Amb problemes d’horari, amb equipaments envellits. A més s’incrementarà el problema en el futur amb més equips femenins de fútbol i d’altres disciplines esportives. Si volem que la dona a Vilanova del Camí, tingui les mateixes oportunitats esportives que els homes, hem de facilitar les condicions perquè tant els nois com les noies puguin tenir unes instal·lacions dignes del segle XXI”.

Veïns amb Veu-IPV, no només fa la proposta sinó que assegura que té el projecte redactat pels seus propis mitjans. “El nostre compromís serà real i d’obligat compliment. No una simple promesa, per això hem treballat en aquest projecte”, afegeixen.

La formació reivindica que “no podem permetre que els nostres fills i filles no tinguin unes instal·lacions modernes i dimensionades per la gran quantitat de joves que practiquen esport a Vilanova del Camí” i conclou que “invertir en educació i esport, permet tenir una societat més integrada i amb menys problemes socials”.

FER UN COMENTARI

*