Inici Societat Els veïns de la Pobla de Claramunt trien dues propostes per invertir-hi...

Els veïns de la Pobla de Claramunt trien dues propostes per invertir-hi els pressupostos participatius

COMPARTIR

Les votacions dels Pressupostos Participatius d’aquest 2020 ja han arribat al final. Així de les 13 propostes finalistes, 2 han resultat les guanyadores, ja que han estat les més votades per part dels 252 poblatanes i poblatans que han participat en el procés. Certament, ha votat un 13.85% del cens electoral (empadronats de més de 16 anys). Els participants ho han fet presencialment a l’ajuntament o bé online a través de la web del municipi.

L’objectiu principal ha estat implicar la ciutadania en la presa de decisions d’una part del pressupost municipal, fomentant així la participació activa dels veïns i veïnes en la gestió municipal.

La metodologia que s’ha utilitzat per decidir quines propostes s’executaran ha estat molt senzilla: s’han escollit les més votades fins que aquestes han arribat a sumar els 35.000 € de pressupost estipulat.

Les propostes guanyadores han estat la neteja i il·luminació del camí a l’estació de tren, amb 172 vots, i la instal·lació d’una pantalla de cinema a l’Ateneu Gumersind Bisbal, amb 74 vots.

FER UN COMENTARI

*