Inici Societat Veïns de Piera acusen l’Ajuntament de ‘manca d’interès’ en resoldre els problemes...

Veïns de Piera acusen l’Ajuntament de ‘manca d’interès’ en resoldre els problemes de les urbanitzacions

COMPARTIR

Veïns de les urbanitzacions Can Bonastre, Can Canals, Can Claramunt, Can Mata, Can Mas i La Venta i Can Mussarro de Piera s’han unit per reclamar a l’Ajuntament del municipi solucions per als diferents problemes que pateixen.

Després de reunir-se el passat 4 de novembre, han fet arribar una carta al govern presidit per Jordi Madrid en la que es queixen pel “mal estat de les zones verdes i espais públics, sense netejar i sense conservació; manca de netja als carrers dels nuclis amb el consegüent perill d’infestacions de rates i altres plagues, transport públic i infraestructures deficients, contenidors trencats, sense funcionalitat, sense neteja i amb emplaçaments inapropiats; mala senyalització viària tant horitzontal com vertical; nul·la seguretat com a conseqüència de la manca de presència policial; un pèssim estat de l’asfaltat dels nostres vials, plens de clots i mancats de seguretat i un enllumenat públic en moltes ocasions escàs i mancat de manteniment”.

Els veïns asseguren que aquests vuit trets són comuns a totes les urbanitzacions i acusen l’Ajuntament de Piera de “desídia i manca d’interès” a l’hora de buscar solucions.

A través de la carta, els mateixos veïns anuncien que “a partir d’ara compartirem també esforços, treball, col·laboració i complicitat per buscar entre tots la manera de resoldre aquesta situació de desemparament a la qual ens ha portat la manca d’intervenció del nostre ajuntament”, i que ho faran “sense escatimar recursos i emprant tots els procediments que les administracions posen al servei dels ciutadans”.

Els veïns clouen la carta esperant que els regidors de l’equip de govern -format per ERC i el PDeCAT- “sàpiguen trobar el temps i la forma de facilitar aquest diàleg al qual tantes vegades apel·len”.

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. I les altes d’aigua 1300 € en las urbanitzacions amb sembla una estafa se que son empresas privadas pero al ajuntament tindria que fer alguna cosa moltas familias no podan pagar aquet dineral

FER UN COMENTARI

*