Inici Destacats Veïns de Montbui homenatjaran el nen víctima de l’accident durant la Festa...

Veïns de Montbui homenatjaran el nen víctima de l’accident durant la Festa de la Bicicleta

COMPARTIR

Aquest proper diumenge tindrà lloc la 23a edició de la Festa de la Bicicleta, activitat lúdico-esportiva que en un principi s’hauria d’haver celebrat el passat diumenge 29 d’abril, però que es va acabar ajornant per la pluja.

Després de l’accident de diumenge i la mort del nen de 13 anys, veïns dels municipi i membres del grup de Facebook “Tu no eres de Montbui si no…” realitzaran la lectura d’un manifest cívic donant recolzament a la família i en record del jove traspassat, veí de Montbui. Aquesta lectura del manifest es farà un cop finalitzi la tradicional passejada de la Festa de la Bicicleta, pels volts de dos quarts d’una del migdia, a MontMercat.

Pel que fa estrictament la festa, començarà a dos quarts de 12 del migdia a MontMercat, des d’on els participants començaran una passejada per alguns dels principals carrers del municipi. Es faran, com és costum, dos recorreguts, un de més curt pel Nucli Urbà, i un altre de més llarg, també pel Nucli Antic.

Cal destacar que les inscripcions es podrán fer entre dos quarts d’onze i un quart de 12 del matí, al mateix espai de MontMercat.

És obligatori portar casc per participar en aquesta activitat.

En finalitzar la passejada es lliurarà a cada participant una ampolla d’aigua i una fruita, i es reconeixerà als participants amb diferents guardons.

Així, es lliurarà un premi al participant més jove, un altre al participant més gran, també a la millor disfressa infantil, a la millor disfressa adulta, a la millor bicicleta engalanada, a la bicicleta més antiga, al prototip de bicicleta més divertida, i a les dues entitats amb més participación (premis de 200 i 100 euros respectivament, en material esportiu). També, i com és costum, es farà un sorteig de bicicletes entre els participants.

En aquesta 23ª Festa de la Bicicleta hi col·laboren Biblioteca Mont-Àgora, MontJove, Club Handbol Montbui, ABA Cicles i Diputació de Barcelona.

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. Amb tots els respectes pels / per les organitzadors/ores , opino que amb el gran dolor que tenim la ciutadania, especialment els/les ciclistes, i per suposat la família i l’entorn del nen, aquesta Festa de la Bicicleta s’hauria de posposar. És el que sento.

FER UN COMENTARI

*