Inici Societat Els veïns de Calaf escullen els vuit projectes on invertir el pressupost...

Els veïns de Calaf escullen els vuit projectes on invertir el pressupost participatiu

COMPARTIR

Un total de 242 persones de Calaf han votat en els tercers pressupostos participatius que ha impulsat l’Ajuntament de Calaf amb la nova plataforma de la Diputació de Barcelona, Decidim.

En total, la partida que el consistori ha destinat per als pressupostos participatius del 2019 és de 60.000 euros, motiu pel qual cap de les propostes podia superar els 12.000 euros de pressupost amb iva inclòs.

Els projectes que han rebut més suports han estat, per aquest ordre, una pista multipoliesportiva a la zona oest, les millores a l’escola Alta Segarra, la renovació del parc informàtic de la biblioteca, la porta de vidre a l’Esplai de la Gent Gran, l’adquisició d’un projector i pantalla per la sala d’actes, la millora del paviment del pati de la Boireta, la digitalització i allotjament web per l’arxiu de Tv Calaf i un parc infantil per nens a partir de 3 anys. Els vuit projectes finalistes s’hauran d’executar al llarg d’aquest 2019.

A més, com que alguns dels projectes no arribaven al màxim, també podrà veure la llum, tot i que en part, la construcció d’un parc infantil a partir de 3 anys (fins a 8.640,00 €), que ha quedat en vuitena posició.

Totes les votacions s’han fet a través del nou portal de la Diputació de Barcelona Decidim. Aquesta plataforma permetrà a partir d’ara fer mes consultes populars i fer de Calaf un poble més participatius, transparent i col·laboratiu. En total 242 persones han donat el seu suport mitjançant el portal ja sigui des dels seus dispositius o als punts votació física que s’han instal·lat a diferents localitats de Calaf.

FER UN COMENTARI

*