Inici Destacats Vanesa González creu que el govern de Vilanova ‘és una bomba de...

Vanesa González creu que el govern de Vilanova ‘és una bomba de rellotgeria’

COMPARTIR

La portaveu de Vilanova 365 i exalcaldessa de Vilanova del Camí, Vanesa González, considera que el municipi “ha fet un pas enrere en termes generals des que governa l’actual coalició entre PSC, VA, IPV i Decide”. Un any després d’aplicar-se la moció de censura, González afirma que el govern liderat per Noemí Trucharte “ha fet trontollar l’Ajuntament a nivell intern, generant múltiples problemes de gestió amb la ciutadania i les entitats, i es capaç de posar en risc la salut econòmica del municipi només per intentar guanyar vots. Aquest govern és una bomba de rellotgeria”.

Vanesa González considera que “el tarannà i la manera d’afrontar els reptes del govern Trucharte està provocant la pèrdua d’oportunitats per a Vilanova”. Com a exemple, explica l’estat actual del Centre d’Innovació Anoia, el qual “es troba amb unes noves funcions poc definides, i canviants, que l’han convertit en un espai poc atractiu per emprendre noves iniciatives”.

L’ex-alcaldessa del municipi denuncia que l’oposició “ha quedat apartada més enllà del ple”. En aquest sentit, assegura que V365 “encara està esperant resposta oficial a la majoria de consultes realitzades durant els darrers mesos”, o que “se’ns ha apartat a nivell informatiu en els mitjans públics”.

Pel que fa a alguns dels projectes que el nou govern va continuar, heretats del govern anterior, González considera que “per voler diferenciar-se excessivament de les nostres propostes, han acabat provocant situacions de risc”.

González assenyala exemples com l’increment de 800.000 euros en el projecte de la piscina, “que inclou la creació d’un restaurant massa gran com perquè el pugui gestionar algú que no sigui una empresa, així com la urbanització d’un nou pàrking que en el projecte original s’havia de fer d’una forma esglaonada per garantir la capacitat econòmica de l’Ajuntament”. “Hem passat d’un projecte sostenible a un altre que desvirtua la nostra idea original i pot posar en perill l’estabilitat econòmica de Vilanova”, assegura González.

Vanesa González ha assegurat que continuarà exercint una oposició “respectuosa en les formes però contundent en el fons”. D’altra banda, i a un any i mig de les eleccions municipals, des de Vilanova 365 asseguren que se segueix treballant per ampliar la base del partit “de cara a sumar noves persones disposades a col·laborar amb el partit, així com tenir un reflex més gran de la societat vilanovina”.

FER UN COMENTARI

*