Inici Hoquei Valuós empat a domicili de l’Igualada Femení HCP

Valuós empat a domicili de l’Igualada Femení HCP

COMPARTIR
C.P. ALCORCÓN 2
Teresa Bernadas (P), Sonia Rodríguez, Dolores Cancelas, Lucía Martínez (equip titular) Marina Rodríguez, Maria del Moral, Marta Ventepan, Nerea Blanco i Marianna Vélez (P).
IGUALADA FEMENÍ H.C.P. 2
Laura Hernández (P), Elba Garreta, Judith Baldrís, Laura Salvador, Marta Soler (equip titular), Clara Ferrer, Solange Albares, Meritxell Martínez i Sílvia Borràs (P)

[Img #12573]

Les noies del Igualada Femení Hoquei Club Patins van obtenir un bon resultat del seu desplaçament a Alcorcón. Tot i la duresa del viatge (doncs a causa de les limitacions econòmiques del club es van desplaçar en cotxes particulars sortint a les 8 del matí i arribant a les 3 de la tarda a la població madrilenya), les noies d’en “Pirri” van poder posar les coses difícils a les jugadores del Alcorcón. L’equip madrileny comandat per les ex jugadores igualadines Raquel i Teresa Bernadas, es van trobar amb sorpreses ven aviat. Tan sols tres minuts i mig desprès de l’inici 

[Img #12574]

la Judith recollia un xut exterior i el desviava fent el 0 a 1. Aquesta circumstància va donar ales a les igualadines que poc desprès no van poder transformar un penal. Les que si que ho assolien en el minut set de partit eren les locals, empatant així el partit. L’empenta igualadina posava en problemes a la defensa i portera del Alcorcón i fruit d’aquesta pressió la Laura Salvador culminava una internada amb un xut creuat fent el 1 a 2 amb que s’arribaria al descans. La segona part va ser molt semblant a la primera amb poc encert de les davanteres, unes defenses per 

[Img #12575]

ambdues parts molt fortes i les bones intervencions de les porteres. Finalment la davantera igualadina de l’equip local va assolir amb un xic de sort transformar la falta directa amb la que es va castigar a les igualadines per arribar a les 10 faltes. Tot i així el resultat va ser just per el que es va veure sobre el parquet del Pavelló del “Prado de Santo Domingo”. En finalitzar el partit les jugadores igualadines van tornar directament cap a la nostra ciutat arribant cap a les 2 de ma matinada, molt cansades però també molt contentes amb el resultat obtingut. 
La propera jornada serà doble: El dissabte a les 21:30 a “Les Comes” les noies del Igualada Femení H.C.P. s’enfrontaran  amb el Taviesas H.C. de Vigo. Posteriorment el diumenge a les 12:30 també a “Les Comes” el partir serà envers l’altre equip madrileny d’enguany, Filtros Cartes Sta. Maria del Pilar. Des del club esperen el suport de l’afició i recorden que l’entrada és gratuïta.
COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*