Inici Destacats El vallbonenc Víctor Carrasco, novament campió d’Europa de Bikejoring

El vallbonenc Víctor Carrasco, novament campió d’Europa de Bikejoring

El múixer internacional Víctor Carrasco, de Vallbona d’Anoia, celebrà el seu segon títol continental consecutiu, en la categoria bikejoring elit masculí.

El campionat d’Europa es celebrava a la localitat italiana de Santa Maria Maggiore, els dies 12 al 15 d’Octubre a la província de Verbania, al nord d’Itàlia.

Es van concentrar els 650 millors especialistes d’arreu d’Europa en les disciplines de canicross, scooter i bikejoring, d’entre països com França amb 15 representants, els locals italians, Anglaterra, Irlanda, Espanya, Rep. Txeca, Eslovàquia, Rússia, Holanda entre d’altres.

Carrasco, competia amb els millors en la categoria elit masculí, defensava títol aconseguit la temporada passada a República txeca, campionat disputat en dues mànegues, la de dissabte va ser la pitjor amb un temps de 10.31 min. ; encara així aconseguia situar-se a 17 segons del segon aconseguint així el millor temps, diumenge ja sense cometre cap errada va aconseguir el millor temps de nou aturant el cronòmetre en 10.22, d’aquesta forma aconseguia l’scratch del campionat i un nou títol, fent història en el múixing català i estatal.

El jove corredor es desplaçarà del 20 a 27 de Novembre a Polònia en motiu del campionat del món, objectiu principal i somni perseguit des de ben jove.