Inici Societat Vallbona d’Anoia recull firmes per demanar la reobertura del consultori

Vallbona d’Anoia recull firmes per demanar la reobertura del consultori

COMPARTIR

L’Ajuntament de Vallbona d’Anoia ha engegat una campanya de recollida de firmes per exigir a la Generalitat de Catalunya la reobertura del consultori local Dr. Lluís Quer. Aquest servei va tancar el mes de març en el marc de la reorganització de l’atnció primària per la pandèmia de la Covid-19 i des d’aleshores Salut determina que els vallbonencs s’han d’adreçar al CAP de Capellades perquè els atenguin.

El consistori vallbonenc considera que «és una vergonya» que el municipi no disposi d’aquest servei sis mesos després del tancament i fa una crida a la població perquè participi a la recollida de firmes. Destaca que la situació afecta especialment la gent gran, un dels col·lectius més vulnerables i que la Generalitat qualifica de més risc davant la COVID-19 i sobre el qual diu que s’ha de tenir una cura especial.

Poden participar a la recollida de firmes tots els veïns de Vallbona d’Anoia que siguin majors d’edat. Trobaran els fulls a l’Ajuntament i a les botigues del poble.

1 COMENTARI

  1. A Masquefa sembla que a l’Ajuntament ja l’hi està bé que estigui tancat, no han mogut ni un dit, ¿serà que com la caixa està plena de terenyines no poden pagar el fulls per les firmes ?

FER UN COMENTARI

*