Inici Societat Vallbona obre el període de sol·licitud d’ajuts per als alumnes d’estudis postobligatoris

Vallbona obre el període de sol·licitud d’ajuts per als alumnes d’estudis postobligatoris

COMPARTIR

L’Ajuntament de Vallbona d’Anoia ha obert la convocatòria per a l’atorgament d’ajuts econòmics adreçats als alumnes empadronats i residents al municipi i d’entre 16 i 25 anys que s’hagin matriculat a centres públics o adscrits en algun d’aquests estudis postobligatoris: programes de formació i inserció, batxillerat, formació professional de grau mitjà o de grau superior, ensenyaments professionals de música o dansa, ensenyaments artístics superiors o graus universitaris.

Cada alumne podrà rebre una quantia 100, 200 o per sufragar els costos dels desplaçaments als centres educatius respectius, calculada en funció de la distància que han de recórrer, sempre la renda familiar anual no superi els barems establerts. L’Ajuntament destinarà un total de 2.500 euros a aquests ajuts.

Per poder sol·licitar-ne cal utilitzar els impresos oficials que estan disponibles a les oficines de l’Ajuntament i al web municipal Vallbonadanoia.cat, i caldrà adjuntar també un document identificatiu, el llibre de família, certificat de la matriculació i pagament als estudis, entre d’altres. El termini màxim de presentació de sol·licituds és el 31 de desembre de 2022, i la resolució i notificació de l’atorgament de les ajudes tindrà lloc durant els tres mesos següents.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*