Inici Societat Vallbona i Vilanova obren concursos per adjudicar la gestió del bar de...

Vallbona i Vilanova obren concursos per adjudicar la gestió del bar de la piscina

COMPARTIR

L’Ajuntament de Vallbona ha obert la convocatòria per a la contractació de la concessió de la gestió, explotació i manteniment de les instal·lacions del servei de bar-restaurant del recinte de la piscina municipal. La duració del contracte coincidirà amb el període d’obertura d’aquest equipament, sempre que no calgui tancar-lo per raons sanitàries, cosa que suposaria la resolució del contracte sense cap tipus d’indemnització.

El concessionari, entre d’altres condicions, haurà de tenir obert durant tot el període d’obertura de la piscina; haurà de contractar la corresponent pòlissa d’assegurança, que ha de contenir responsabilitat civil i incendis, amb una cobertura mínima de 300.000 euros; haurà de presentar una garantia de 500 euros abans de la signatura del contracte; haurà de fer-se càrrec de les despeses de materials fungibles necessaris per a la prestació del servei i del personal que necessiti contractar; i haurà de complir la normativa en matèria sanitària atenent les mesures de distanciament i control de la COVID-19, ajustades a la fase de la desescalada en què es trobi el municipi en cada moment, segons el Ministeri de Sanitat.

Els interessats en participar poden consultar la convocatòria a l’etauler de la corporació i presentar la proposta a les oficines de l’Ajuntament de Vallbona d’Anoia.

L’Ajuntament de Vilanova del Camí també licita el bar de la piscina 

Vilanova del Camí obrirà la piscina d’estiu del 26 de juny al 6 de setembre i l’Ajuntament ha licitat el bar de la piscina. El preu inicial de la licitació és de 1.800 € en concepte de cànon tot i que és millorable a l’alça pels adjudicataris. El termini per presentar propostes està obert fins el pròxim 8 de juny.

La persona que guanyi l’adjudicació tindrà l’obligació de gestionar, mantenir i explotar el bar de la piscina i haurà de vetllar pel consum responsable de begudes alcohòliques als menors.

Haurà de mantenir en perfecte estat d’higiene el mobiliari i els utillatges de cuina i de servei i aplicar els protocols sanitaris contra el covid-19.

Podeu trobar tota la informació sobre aquesta licitació així com la documentació que cal aportar al perfil del contractant de l’Ajuntament de Vilanova del Camí

FER UN COMENTARI

*