Inici Destacats Som Vallbona – Junts per Vallbona (SV-JxV) insta a retirar l’antena de...

Som Vallbona – Junts per Vallbona (SV-JxV) insta a retirar l’antena de telefonia mòbil del Barri de la Miranda

COMPARTIR

El proper divendres 3 de maig a les 19:30 la Sala Jaume Calveres de l’Ajuntament de Vallbona acollirà una xerrada a càrrec de la jove biòloga molecular vallbonenca, Jèssica Hernández.

Hernández, que serà número 3 de la llista de SV-JxV, és Biòloga especialitzada en Biologia Molecular, Cel·lular i de Sistemes i està acabant el Màster en Biotecnologia Molecular per la Universitat de Barcelona (UB). Actualment treballa en la Unitat de Microscòpia Òptica Avançada dels Centres Científics i Tecnològics de la UB. Segons la candidatura, “Jèssica Hernández és un exemple del talent del jovent de Vallbona”.

Som Vallbona – Junts per Vallbona assegura que l’antena, a part de tenir possibles efectes nocius per la salut, està situada a menys distància del mínim marcat per la llei dels habitatges que l’envolten (cinquanta metres).

La xerrada d’Hernández estarà acompanyada per una xerrada Pau Ter presentant la candidatura de SV-JxV i una de Pere Masagué Esteve (candidat a l’alcaldia de Vallbona d’Anoia per SV-JxV) presentant els #60puntsperVallbona, els punts programàtics per tal d’arribar a acords entre diferents.

Som Vallbona-Junts per Vallbona incorpora cares “actives i activistes, de primer nivell i joves” per fer avançar Vallbona Pau Ter encapçalarà com a número dos a Pere Masagué Esteve la candidatura. Ter, de 22 anys, és activista al Jovent de Vallbona (tresorer) i membre de l’ADF de Vallbona d’Anoia. Alhora és tresorer de la Colla Gegantera del Bisbalet i dels Gegants Vells d’Igualada. Cursa un Grau Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma i treballa com a carter.

Jèssica Hernández serà número 3 de SV-JxV i s’incorpora a la candidatura com a experta en Salut Pública i de l’àmbit sociosanitari. Hernández, també de 22 anys, és veïna de la Miranda i biòloga molecular.

Benjamí Borràs serà el número quatre de la candidatura de SV-JxV. Borràs, de 42 anys, és enginyer tècnic informàtic especialitzat en DevOps i té un Màster en Sistemes Ferroviaris i Tracció Elèctrica. A part, és el portaveu local de Junts per Catalunya.

Araceli Rodríguez, presidenta del Futbol Base de Vallbona, serà la número cinc de la candidatura de SV-JxV. Rodríguez, de 43 anys, s’incorpora a la candidatura com a representant de l’associacionisme i l’esport de Vallbona.

Som Vallbona-Junts per Vallbona ja disposa de pàgina web pròpia. Des de la candidatura asseguren que aquest ha de ser un espai de trobada complementari als carrers i places del poble, on “se senten més còmodes, en el boca-orella”. A part, disposen de Facebook (Som Vallbona – Junts per Vallbona), Instagram (@somvallbona_juntspervallbona), correu electrònic (somvallbona@gmail.com) i local propi (Baixos del C/ Major, 40).

FER UN COMENTARI

*