Inici Economia Vallbona fomenta el comerç en línia amb la formació ‘Creem Xarxa’

Vallbona fomenta el comerç en línia amb la formació ‘Creem Xarxa’

COMPARTIR

L’Ajuntament de Vallbona d’Anoia organitza la formació Creem Xarxa amb l’objectiu de fomentar l’ús dels recursos en línia o de les les xarxes socials entre les empreses del municipi. El consistori vol ajudar el comerç de proximitat a formar-se i a adaptar-se als canvis en el consum de productes i serveis, aprenent a buscar noves estratègies per arribar als clients, entenent quines són les seves necessitats, valors i nous estils de vida. A la formació els assistents crearan una estratègia de venda en línia, establint una connexió entre la botiga física i l’espai virtual.

Creem Xarxa es farà els dijous 10 i 17 de novembre de 15 a 16.45 h a l’Espai d’entitats, al carrer major número 36 de Vallbona. Per inscriure’ a aquesta formació o obtenir-ne més informació cal contactar amb Susanna Llopart, al telèfon 938051585 o al correu electrònic sllopart@anoia.cat.

Aquesta formació s’emmarca dins el conveni que l’Ajuntament té amb el Consell Comarcal de l’Anoia per desenvolupar polítiques locals de comerç, i també compta amb el suport d’Anoia Comerç i la Diputació de Barcelona.

FER UN COMENTARI

*