Inici Societat Vallbona engega el procés per culminar la urbanització del polígon

Vallbona engega el procés per culminar la urbanització del polígon

COMPARTIR

El ple de l’Ajuntament de Vallbona d’Anoia ha aprovat l’ordenació i imposició de quotes urbanístiques per a la urbanització del polígon industrial El Carol, situat a la carretera BV-224, a 500 metres del nucli urbà del municipi. El primer projecte d’urbanització del sector es va fer el 2001, es va actualitzar el 2009 i s’ha tornat a presentar aquest mes de novembre, tenint en compte els imports i normatives actuals i les adequacions i partides parcialment executades. El projecte actualitzat tindrà un cost d’1.764.346,69 €.

Entre les actualitzacions del projecte hi ha l’adequació del traçat als marges de la carretera, canvis en la sortida per garantir la seguretat dels vehicles o el fet que el voral entre la BV-224 i la calçada d’accés passa a tenir una amplada constant d’1 metre, també s’ha actualitzat a les normatives actuals el seguit de subministres que cal aportar a les parcel·les.

La licitació per l’execució del projecte es durà a terme aquest any i els treballs d’execució s’allargaran durant els propers quatre anys per tal de facilitar el pagament de les obres als propietaris afectats.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*