Inici Destacats Vallbona destina 10.870 euros a subvencions d’entitats del municipi aquest 2017

Vallbona destina 10.870 euros a subvencions d’entitats del municipi aquest 2017

COMPARTIR

L’Ajuntament de Vallbona d’Anoia destinarà 10.870 euros a les subvencions a entitats del municipi aquest 2017. Després de requerir la documentació pendent a les entitats que no l’havien presentada, la Comissió qualificadora va valorar al juliol les sol·licituds de les diferents entitats i va determinar la quantitat que correspondrà a cadascuna d’elles.

L’Associació Canigat de Vallbona d’Anoia, l’Associació de la Gent Gran, el Grup de teatre de Vallbona d’Anoia,  Associació Juvenil Jovent de Vallbona, l’AMPA CEIP Vallbona d’Anoia, l’AMPA SES Vallbona d’Anoia, el Club Futbol Vallbona d’Anoia, els Falcons de Vallbona d’Anoia són les entitats beneficiaries d’aquesta partida. També l’esportista Victor Carrasco Carrero, destacat en el món del múixing, rebrà una subvenció.

Per tal de cobrar l’import atorgat, les entitats hauran de justificar una despesa per import d’un 30% més del concedit fins el 31 de març de 2018 com a data límit. En el cas que justifiquin un import inferior, l’import a pagar serà proporcional a la despesa justificada en relació a la subvenció atorga.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*