Inici Destacats Vallbona d’Anoia viu una participada Festa Major

Vallbona d’Anoia viu una participada Festa Major

COMPARTIR

El darrer cap de setmana d’agost, Vallbona d’Anoia va celebrar la seva Festa Major.

Una gran varietat d’actes van omplir el cap de setmana que ja va començar l’activitat el divendres i va acabar diumenge amb una molt interessant activitat cultural d’astronomia i havaneres.

Moltes activitats han amenitzat el cap de setmana convidant als vallbonencs i vallbonenques a gaudir del poble d’una manera intensa i convertir els actes en espais de festa i retrobament amb els veïns, amics, familiars, … . Moments no n’han faltat; el ball a la plaça amb l’orquestra Remember, inflables per relliscar, una holi party, el sopar popular a la plaça, música dels anys 50, 60 i 70 que va punxar Xavier Tarafa, karaoke, la missa cantada per la coral Ara i Aquí, les brillants actuacions dels Falcons de Vallbona i els Falcons de Piera, entre altres, que han omplert d’activitat el municipi.

L’Ajuntament vol agrair la participació dels veïns i veïnes en els diversos actes programats i la implicació de les entitats i persones voluntàries que amb la seva il·lusió i col·laboració fan possible un any més la Festa Major.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*